Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nem hiszem idevaló a kérdés...

Nem hiszem idevaló a kérdés de nem tudtam hova írjam ki félig magyar roma vagyok anyám magyar elkezdtem gondolkoztam azon hogy minden indiai roma? illetve ti magyarok miért? nézitek le a romákat ha legtöbbetek az indiai embereket nem🤔

Figyelt kérdés
2023. júl. 19. 18:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
76%
A kérdező te vagy.
2023. júl. 19. 19:26
 12/20 A kérdező kommentje:

Tudom de valaki kérdezte hogy Én mitől vagyok rossz ember?

ma 19:21

2023. júl. 19. 19:29
 13/20 A kérdező kommentje:
mármint az a személy
2023. júl. 19. 19:30
 14/20 anonim ***** válasza:
67%
Valószínüleg azért mert előtte le rossz embereztél un bloc mindenkit aki válaszolt.
2023. júl. 19. 19:31
 15/20 A kérdező kommentje:

Én nem nézem le a romákat.

ma 19:03 Rá nem értettem mégha úgyis tűnt

2023. júl. 19. 19:33
 16/20 anonim válasza:
17%
Attól valaki miért rossz mert elmondja a személyes véleményét egy másik fajról?
2023. júl. 19. 19:37
 17/20 anonim ***** válasza:
38%

14: Az en bloc nem un bloc, de mindegy...

16: A másik faj a kutya vagy a macska. Az ember egy faj.

Bírom, hogy az ilyen IQ betyárok a leghangosabbak amikor szapulni kell a romákat. Ti is ugyanazon a szinten vagytok amit kritizáltok :D

2023. júl. 19. 19:41
 18/20 anonim ***** válasza:

Nem tudom a roma és indiai hasonlóságot.

Sokan azért nem szeretik a romákat, a genetikai tartományuk minőségtelenebb ÉS egyben hatalmas a rossz, amit tesznek, és ő maguk előítéletesek, akik nem az egyént nézik, hanem azt, hogy barna a bőre. Nekem nagyapámat megkéselték a saját udvarában egy balhé miatt, amiben 100%osan neki volt igaza, még is én kb jóba voltam a késelő nem távoli rokonával, aki a szomszédunk volt. Mert más ember. Az egyik egy életet semmibe vevő féreg, a másik pedig egy mindig kedves vidám figura, és a normálisabb családja. Persze ott is ment a buisniss, de nem ártottak sose senkinek. Sokan azt is elítélik ha valaki csencsel.. Hát én is csencselnék ha nem ártok vele, ez inkább okos, mint aljas. Az embereknek nincs pszichológiai érzékük, ezért már a genetikát ítélik el. Ahogy a németeknek németes, a norvégoknak norvégos, a romáknak romás arca, meg genetikája van. Ez normális, ahogy az is hogy minden nép jobb és rosszabb minden másnál. A magyar az egyik legokosabb nép és pont emiatt jól megvezethető, mert atombiztos a hülyeségbe, mert meg MAGYARázta magának. A németek precízek, de érzelemmentes zombik. Stb. A romák általában nem az értelem melegágya, csak hát sokan azt hiszik, hogy érték okosnak lenni. Jó embernek lenni az egyetlen igazi érték, nem az, hogy elmész dolgozni 40 évet. Sajnos ugye sokan a romák közül nagyon rossz ember is. Mármint aránylag hatalmas a szám, nem önmagába. Persze nem egy orosz emberkereskedelem, hanem olyan állatiasan vandálok, és ő miattuk a sok idióta elítél minden romát. Ha én élőben a szemedbe néznék, biztos szimpatizálnék veled. Hiába tartalak a kérdésed és a kommentjeid alapján egyszerűbbnek, még is nagyobb szíved lehet, mint sokaknak, főleg a mai felszínes világban, ahol csak azért vagy megítélve, mert..., meg csak azért, mert.., nem pedig a személyiséged alapján.

2023. júl. 19. 23:30
 19/20 anonim ***** válasza:
Az nem lenézés szerintem hogy a legtöbben óvatosak velük. Vannak kivételek akik becsületesek stb, de sajnos nem ők jelentik a többséget.
2023. júl. 20. 04:57
 20/20 anonim válasza:

Vélhetően a felmenők igen, indiaiak a cigányoknak.

Indiaiaknak van saját országuk, cigányoknak nincs. Ezért nem nezik őket jó szemmel, ahogy a zsidókat sem.

A viselkedésük, nevelésük hasonló lehet, mint az indiaknak, de a magyarok többsége más, mint ők. (Morál, életszemlélet, stb.)

Aki pedig jó példával jarna el, mimt pl. jómagam is, az titkolja származását, mert nem akar céltábla lenni.

Én is félig vagyok cigány, de semmi közöm nincs hozzájuk, mert anyám révén teljesen magyar nevelést kaptam. Nevet változtattam, hogy ne bántson senki az apai szarmazásom miatt, bár kinézetre nem látszik semmi (furán éreztem magam, mikor a munkahelyen nap mint nap tolták a cigányokat s5ertő viccekket, gúnyolodtak róluk, nem tudva, genetikailag van némi közöm hozzájuk). Lediplomáztam, semmi közöm hozzájuk. Apukám már mas eset, de en minden hozzajuk kapcsolódó dolgot kivonok az életemből. Rokonokkal se twrtom a kapcsolatot, idegenek. Anyám sokszor cigányozta apámat, mikor veszekedtek, tudtuk, ez szitokszót jelent. Magyarán megvisel az egész a mai napig így is, mintha más keresztjét viselném, szégyenérzetet es titkot rejtek. Szörnyű dolog ez.

Azt kell mondjam megis, hogy a Belvárosban élünk, és sajnos sok a rossz tapasztalat. Valóban borzalmasan él és viselkedik a többség, de nem gondolnak arra, mi van, aki nem ilyen?

Amúgy sok mindent köszönhetünk is ciganyoknak, pl. a zenét, munkaerőt.

A többség sajnos borzalom közülük, ezért megy az általánosítás, aki meg nem olyan, az megszívja miattuk.

Ennyit a nagy elfogadasról amúgy a világban, csak halkan megjegyzem. Ez totálisan kamu.

2023. júl. 23. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!