Nem hiszem idevaló a kérdés de nem tudtam hova írjam ki félig magyar roma vagyok anyám magyar elkezdtem gondolkoztam azon hogy minden indiai roma? illetve ti magyarok miért? nézitek le a romákat ha legtöbbetek az indiai embereket nem🤔
Figyelt kérdés
2023. júl. 19. 18:34
1/20 A kérdező kommentje:
Bocsánat a helyesírási hibákért
2023. júl. 19. 18:35
2/20 anonim válasza:
Mert loptok, raboltok és élősködtök, azért.
3/20 A kérdező kommentje:
én aztán nem de köztetek is van ilyen amit írtál
2023. júl. 19. 18:46
4/20 anonim válasza:
Titeket még az indiaiak is elzavartak olyannyira dekadensek vagytok.
5/20 anonim válasza:
Mert egy mondatot nem vagytok képesek helyesen leírni.
7/20 anonim válasza:
Talán azért mert ha végignézünk pár munkahelyen sokkal több a magyar ember mint a cigány és sajnos eléggé sok cigány nő fell olyan környezetben ami nem embernek való, anyuka apuka arra tanítja a gyerekeit,hogyan lopjanak hogyan kukázzanak nem akarnak be illeszkedni a társadalomba. Persze van kivétel de elenyészö
8/20 A kérdező kommentje:
Tudtam hogy lesznek ilyen válaszok egyébként igen én se írok helyesen de legalább nem vagyok rossz ember mint ti
2023. júl. 19. 19:06
10/20 A kérdező kommentje:
melyik kérdező vagy az utolsó?
2023. júl. 19. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!