Igaz az, hogy az USA lakosságának többsége német leszármazottnak tartja magát? Van ennek valami alapja?
Ez nekem új.
Tudnád valamivel bizonyítani? Valami statisztikát mutatni, vagy ilyesmi?
Az USA lakossága durván 300 millió fő. Ebből még a legszélsőségesebb becslések szerint is csak 45 millió német, ami úgy 15%-ot jelent.
Még egyszer kérdezem.
Bizonyítanád?
Én, elég hiteles forrásból, ezeket az adatokat olvastam.
Meggyőzhető vagyok, de sajnos csak a te szavad édeskevés ilyen témában.
Ha esetleg valami statisztikát mutatnál...
"German Americans (16.5%), Irish Americans (11.9%), English Americans (9.0%), Italian Americans (5.8%), Polish Americans (3.3%), French Americans (3.1%), Scottish Americans (1.9%), Dutch Americans (1.6%), Norwegian Americans (1.5%), Swedish Americans (1.4%), Scotch-Irish Americans (1.2%), Russian Americans (1.0%), and Welsh Americans (0.7%) make up more than half of the White population.[10] Whites constitute the majority, with 80% (66% non-Hispanic Whites and nearly all 14% Hispanic)[4] or[3] 75% (65.4% non-Hispanic and 9.6% Hispanic)[5] of the U.S. population."
Na látod!
Te is 16%-ot mondasz.
Most az, hogy 15 vagy 16, majdhogynem tökmindegy.
Az még nagyon messze áll a többségtől.
Ők a legnagyobb létszámú etnikum. Ezt elismerem. De hogy a többség...
"Hispanic White/White Hispanic
29,239,524"
A 29 millió mióta több a 45-nél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!