Magyarországon miért nem állnak ki az emberek magukért és egymásért?
Mert a hazaáruló, álkeresztény fidesz elhiteti az emberekkel, hogy a szolidaritás bűn, és egymásnak ugrasztják az embereket. Mindegyiknek adnak egy morzsát, és elhitetik velük, hogy a másikon múlik, hogy elveszítik, mert ők el akarják venni nagy gonoszságukban. Közben ők meg mindent elrabolnak, kifosztanak.
Ok, korábban se volt a magyar nép az összetartásáról híres, de ezt az orbán-rendszer nagyon kiélezte.
Azt gondolom, hogy homogenizált társadalom van. Vannak kisebb csoprotok, akiknek van 1-1 érdeke, de pl.: mindegyiknekk ugyanaz. Mondjuk, hogy legyen béremelés. Ez egy alapprobléma.
Ezzel nem lenne gond, de elkezdi mindenki lenézni a másikat, a feladatát, így már elindul a cirkusz, hogy pl.: "Én bolti eladó vagyok, különb a feladatom egy hulladékgazdálkodási menedzsernél, így nekem több pénz jár!". És itt jön be a probléma: a "nekem több pénz jár", meg a másik munkájának a semmibe vétele, azaz az önzőség.
Ez a társadalom ezért sem képes kiállni semmiért sem.
#5-össel félig egyet kell értsek.
Az a gyerek egy féreg volt, de persze őt kell sajnálni.
De ez senkit nem érdekel. Csak azt hallotta meg a nép, h egy szerencsétlenül járt emberkét lelőttek.
Lehet, hogy sok mindent csendben tűr a nép, a legtöbben féltik az állásukat, kevesen mernek kockáztatni, mert van aki örül h egyáltalán 1 munkahelye van.
Úton útfélen minden sarkon kamerák vannak már, és egyik sem olyan homályos pocsék minőségű videót rögzít mint amit a tv-ben mutatnak, baromság h nem találnak valakit hetekig...nagyon sok az erőszak nap mint nap vernek félholtra valakit, rabolnak ki embereket, vannak betörések, és van gyűlölet és félelem.
És sokan úgy vannak vele, hogy egy ilyen állta népért menjenek tüntetni?
Az aztán nagy kiállás, hogy kihasználták a elhetőséget, hogy fosztogassanak és gyújtogassanak....
Szóval innen a megoldás akkor veszel egy darabot, vagy veszel mást aztán meg van oldva, nem a kiállás kell a croissantodért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!