Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek Rithnovszky Zalán...

Szerintetek Rithnovszky Zalán vagy Nyitrai Dániel csapata fogja megnyerni a Magyarország Express kihívást?

Figyelt kérdés

2023. júl. 2. 22:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem Zalánék, mert neki már nagy gyakorlata van benne. De Robee lehet kicsit hátráltatni fogja😄 Dani is nagyon ügyes, de a társát nem ismerem a játékban.
2023. júl. 31. 01:08
 2/7 anonim ***** válasza:

Láttátok a mai fejleményeket?Én nem tudom már ki mond igazat. :( Ha igaz, amiket Dani mondott, akkor nagyot csalódtam Zalánban. Pedig nagyon szerettem a stoppolós live-okat.

De ezek szerint az egész Magyarország Express egy nagy csalás mindkét csapat részéről.

2023. aug. 4. 15:25
 3/7 A kérdező kommentje:
Mi történt?
2023. aug. 4. 18:54
 4/7 anonim ***** válasza:

Dani begurult mert szerinte Zalánék nem tiltották azokat az embereket a chaten akik őket bàntották. Majd elkezdett káromkodni, szidni Zalánt, hogy ő csak a pénzért csinálja az egész műsort, és neki bevallotta hogy a nézőit akarja lehúzni pénzzel. Zalán megjátsza magát, mikor a nèzők odamennek hozzájuk, akkor a pokolba kivánja őket stb stb. Bevallotta hogy csaltak most a játék során... Ki gondolta,mikor rengetegszer le volt állitva Daniéknál a live... Meg hét elején is a kirohanása, hogy feladják..

Tiktokon raktak fel részleteket a live-ból. Keress rá.

Minősithetetlen Dani vergődése. Korábban sem kedveltem.

Pedig annyira jó ötlet volt ez a Hungary Express. :( Zalánék igy is végigviszik, de ugye ez versenyben lenne jó.

2023. aug. 4. 20:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Én csak Dani miatt néztem a liveokat. Zalannal magában unalmas volt
2023. aug. 4. 20:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Ja értem. Akkor bocsi. :)
2023. aug. 4. 21:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor nézd meg mostanában mennyire unalmas Dániel. Néha bemegy idősebb nők lájvjába, és ott udvarolgat nekik, és osztja a nem létező eszét😂
2023. nov. 3. 02:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!