Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Magyarországon sok diplomás...

Magyarországon sok diplomás miért miért tartja magát felsőbbrendűnek és nézi le, szólja meg, tartja kevesebbnek az egyszerűbb munkákat végzőket?

Figyelt kérdés
Dolgoztam boltban és ügyfélszolgálaton is és mindkét helyzetben ha volt valami reklamáció akkor sok esetben elkezdte mondani a vevő, ügyfél ő lexar mindent intézzem el a problémáját ahogy akarom őt nem érdekli mert ő megteheti hogy úgy beszél velem ahogy akar mert ő diplomás ügyvéd/orvos/informatikus, stb én meg csak egy proli, csicska nem tudom mi vagyok és hasonló beszólogatások
2023. jún. 5. 16:29
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Én ügyfélszolgálaton dologozok és nem tapasztaltam hasonlót sem diplomásoktól.
2023. jún. 5. 16:34
 2/9 anonim ***** válasza:
77%

Ekkor jön az, hogy "leülteted" a lehető leghosszabb várakozási idővel járó "sor végére"...

A lényeg, hogy mindig előzékenyen, udvariasan mosolyogj, miközben hülyére veszed!

2023. jún. 5. 16:35
 3/9 anonim ***** válasza:
58%

Furcsa, hogy ez a tapasztalatod, a többségnek hidd el, hogy van olyan szinten az eq-ja, hogy ha így is gondolja, nem fogja senkinek sem a szemére vetni.

Sajnos én is kicsit így gondolkodom, de nagyon erősen próbálom ezt elfojtani magamban. Nálam szerintem az az ok, hogy az elsődleges motivációm az volt a tanulásra, hogy majd egy kényelmes, boldog életem lehet a végkifejletben, mivel egész gyerekkoromban azt hallgattam, hogy ha nem tanulok, akkor mehetek takarítónak és az borzalmas, mert neki valóban dolgoznia kell. A fiatalabb generációkban amúgy talán már a többségnek van diplomája, nálunk a cégnél az ügyfélszolgálatosoknak is, eddig azt hittem, hogy máshol is kérik...

2023. jún. 5. 16:43
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem ez nem vegzettsegen, kereseten mulik. Aki paraszt az paraszt. A legtobb diplomas amugy se keres tobbet az atlagnal
2023. jún. 5. 17:27
 5/9 anonim ***** válasza:
70%
Többségünk szarik rátok, csak általában ti vergődtök. Engem például az basz fel, mikor valaki rettenetesen buta és logikátlan. Egyszerűen viszket a tenyerem tőle és el is küldöm a picsába, ha túlfeszíti a húrt. Hogy utána utólag kiderül róla, hogy hozzám képest megspórolt 10 év tanulást magának és a maradék időben is csak próbálták tanítani, de szart rá, az már csak egy véletlen egybeesés.
2023. jún. 5. 17:43
 6/9 anonim ***** válasza:
2%
Mert a mai fiatalok 95%-a , tiszteletlen bunkócska.
2023. jún. 5. 18:09
 7/9 anonim ***** válasza:
A 2000-es évek elején ez gyakoribbb volt, meg kisváros vs. nagyváros viszonylatban, de szerencsére kezd alábbhagyni ez a fajta nézet, de nem zárja ki, hogy itt-ott még belefut az ember ilyen helyzetekbe.
2023. jún. 5. 18:32
 8/9 anonim ***** válasza:
51%
Konkrét szituációkban történik ilyesmi, és mindig két ember kell hozzá. Emlékeztesd ilyenkor magadat arra, hogy kit áll módodban tökéletesen megérteni és megváltoztatni!
2023. jún. 5. 23:39
 9/9 anonim ***** válasza:
61%
Diplomás ember is lehet arrogáns bunkó,a kettő nem zárja ki egymást.Az intelligenciának több fajtája van.
2023. jún. 7. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!