Eddigi legnagyobb hazugságaitok másoknak?
Egyszer kipróbáltam a cigarettát.Apukámnak elmondtam, mert tudtam, hogy ő megérti.
Anyunak nem mondtam el mostanáig se, de tervezem.Bűntudatom van miatta, hogy hazudok neki.
Nagymamám nem tudja még mindig, hogy a húgom dohányzik, és ha rákérdez, nem mondom meg az igazat egyszer sem, majd a húgom megmondja, ha úgy érzi.
Ezen kívül nem is hazudtam igazán mást életemben, inkább csak ferdítettem, de azt sem sokat... Nem szeretek hazudni...
Nem fizettem be az osztálypénzt és helyette jegyet vettem most meg az ofő beakarja hajtani és félek elmondani anyunak >.< (az anime conra kellett a pénz.)
2000 ft volt és anyu egy 5000-est adott a többit mangára költöttem.. még sosem csináltam ilyet de anélkül nem tudtam volna elmenni oda :( mert nem adtak volna pénzt :S az osztálypénz meg 5000 ft..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!