Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Eddigi legnagyobb hazugságaito...

Eddigi legnagyobb hazugságaitok másoknak?

Figyelt kérdés
Kérdés egyértelmű, választ minnél részletesebben ha kérhetem és bármilyen hazugság lehet bárkinek...
2010. okt. 13. 16:45
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Jah és lebuktatok végül?
2010. okt. 13. 16:50
 2/18 anonim válasza:

Egyszer kipróbáltam a cigarettát.Apukámnak elmondtam, mert tudtam, hogy ő megérti.

Anyunak nem mondtam el mostanáig se, de tervezem.Bűntudatom van miatta, hogy hazudok neki.

2010. okt. 13. 16:52
 3/18 anonim ***** válasza:

Nagymamám nem tudja még mindig, hogy a húgom dohányzik, és ha rákérdez, nem mondom meg az igazat egyszer sem, majd a húgom megmondja, ha úgy érzi.

Ezen kívül nem is hazudtam igazán mást életemben, inkább csak ferdítettem, de azt sem sokat... Nem szeretek hazudni...

2010. okt. 13. 16:54
 4/18 anonim ***** válasza:
75%
Mekkora általános probléma ez a dohányzás.. Ha az emberek tudnák, mit szívnak tiszta levegő helyett minden egyes nap...
2010. okt. 13. 16:59
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
16:59es Oké, de te a dohányzás mellé szívod a szenyezet levegőt és az össze adódik.
2010. okt. 13. 17:01
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekek, én mindig igazat mondok. Na, reped a plafon. :)
2010. okt. 13. 17:02
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Budapesten laktam, és nem volt munkám, ezt a vidéken élő szüleimnek nem mondtam el.
2010. okt. 13. 17:02
 8/18 anonim ***** válasza:
Egyik volt barátom úgy tudta, Ő volt nekem a második, (nem sokkal előtte voltam mással), és mikor együtt voltunk, elkezdte mondani, hogy olyan jó, hogy megbízhat bennem, mert őszinte vagyok, és sose hazudnék neki. Ha nem lett volna lekapcsolva a villany, nem tudom, mi lett volna. De emiatt a mai napig lelkiismeret-furdalásom van...:-/
2010. okt. 13. 17:06
 9/18 anonim ***** válasza:
0%

Nem fizettem be az osztálypénzt és helyette jegyet vettem most meg az ofő beakarja hajtani és félek elmondani anyunak >.< (az anime conra kellett a pénz.)

2000 ft volt és anyu egy 5000-est adott a többit mangára költöttem.. még sosem csináltam ilyet de anélkül nem tudtam volna elmenni oda :( mert nem adtak volna pénzt :S az osztálypénz meg 5000 ft..

2010. okt. 13. 17:07
 10/18 A kérdező kommentje:
Jöhetnek még... uccsó és nenm tudsz vhonnan pénzt szerezni rá? v ha bevallod nagyon gáz lesz anyudnál?
2010. okt. 13. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!