Az emberek nagy része már egész fiatalon meg van keseredve?
Figyelt kérdés
Az emberek jó része utálatos, buszsofőr, eladó akárki. Nem csodálkozom egyébként. Már óvodában is, a gazdag szülő gyerekének több minden el van nézve mint az egyszerű munkásénak, amiért az egyszerű szülő gyerekét meghurcolják a gazdagénak elnézik, én ezt tapasztaltam, ez faluban jóval jellemzőbb. Sokaknak csak a kemény munka van, szabadidejében semmire nincs ideje, ha van akkor is túl fáradt hogy bármihez is kedve legyen, már középiskolában hajtják az embert, aztán felnőttkori robot. Sorolhatnám még az okokat, a lényeg hogy megértem miért olyanok az emberek amilyenek.2023. jún. 24. 20:59
1/1 anonim válasza:
Igen, ez sajnos tapasztalható.
Fiatalon talán azért, mert otthonról is ezt hozza, és amiket leírtál a megkülönböztetésről, talán már az iskolában átéli. Nem látnak megoldást, az igazságtalanság az életük része.
A magyar mentalitásra különösen jellemző a negatív szemléletmód, sokkal inkább, mint más népekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!