Ma egész nap nyűgös, sírós a babám. El vagyok keseredve. Nem tudom mitől. (9 hetes) Ötletek?
Az elsőnek igaza van.
Az én babámnak is vannak sajnos ilyen napjai, amikor nyűgös ,akármit csinálok vele, semmi nem jó. Kialussza magát éjjel, aztán minden oké, HA alapból jókedvű és vidám.
Esetleg nem fájhat a pocija?
9 hét után kezdesz befásulni, mi lesz később? Én majdnem 2 éve vagyok itthon, na én bevagyok fásulva az tutti. :)
Amúgy nekem is 9 hetes a kislányom, 2 napja furin viselkedik, többet sírdogál és kevesebbet alszik mint szokott, másfél éves kisfiam is nyűgösebb és érzékenyebb mint szokott lenni, sőt én sem vagyok jó passzban 2-3 napja. Van valami a levegőben, az időjárás, kitudja.
Tanuld meg, az ilyen rosszabb napokon nem keseredni kell hanem bíztatni magunkat hogy mindjárt vége a napnak. Vannak olyan napjaink amikor már reggel 9kor azt kívánom hogy este legyen. Ezeket a napokat túl kell élni, a jókat pedig meg kell élni.
Ne vegyél semmit véresen komolyan, lazulj el egy picit és ne aggódj, holnap már jobb lesz. Ha nem holnap, akkor jövő héten. :) Én mindig így zökkenek át a rossz napokon, hogy bízom a holnapban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!