Tényleg ennyire ostoba és bunkó az emberek többsége? Tisztelet a kivételnek. (Főként a családi kapcsolatok, és szex, szerelem oldalra gondolok)
Nem a kérdéseken akadok ki, mert azért van ez az oldal. De szerintem a legnagyobb bunkóság, hogy apuka, anyuka nem világosítja fel a gyerekét, utána meg a 11 éves lány a körmét rágja, mert csókolózott, és hogy lehet-e terhes.
Mikor minden második ember úgy teszi fel a kérdését, hogy bántalmaznak otthon, iskolában, stb...
Mikor egy 18 éves, nem tudja mit kezdjen az értelmi fogyatékos testvérével, és a pokolba kívánja az egészet.
Ez így mind rendben is lenne. Ezek a gyerekek, fiatalok kimaradtak valamiből, amit a SZÜLEIKNEK kellett volna megtenniük, hogy ne ehhez a honlaphoz forduljanak lelki segítségnyújtásért.
Na de hogy a válaszok is ennyire ostobák/bunkók legyenek?
Könyörgöm azért emberek. A terhes anyuka, aki abba kellet, h hagyja a főiskolát, h fizikai munkát vállaljon, h fizethesse az édesanyja kemoterápiáját (ez nem konkrét példa, de biztos, h találtok ehhez nagyon hasonlót), nem azt várja, hogy:
1. Fullajd meg a saját bűzödben
2. Jaj, szegényem hagyd az egészet a p*csába, nem ez jár neked....
Azért gondolkodjunk el, ok?
Kinek mi a véleménye erről? Mert engem konkrétan feldühít, h ennyi rosszakaratú, vagy szimplán buta ember akar tanácsot osztogatni. Csak én vagyok ezzel így?
Előző válaszoló vagyok. (00:47)
Még annyit tennék hozzá az egészhez, hogy az embereknek nincs is semmi mondanivalójuk egymásnak. Nem tudnak semmi értelmes dologról beszélni. Tisztelet a kivételnek.
Egyetértek a kedves 00:47-es válaszolóval, hogy manapság már "gáz" okosnak, tanultnak lenni. Csak egy példa. A sulimban vannak olyan 8-os (!!!) gyerekek, akik 2-3 tantárgyból is buknak. Na most, azért 8. osztályban nem olyan nagyok az elvárások, és röhögnek rajta, mert akkor ő számít "menőnek".
Én szeretnék többdiplomás lenni :))
NEM A BUTA EMBEREKKEL VAN BAJ, HANEM A ROSSZINDULATUAKKAL. A KETTO EGYUTT A LEGROSSZABB, DE HA VALAKI EGYSZERUEN CSAK BUTA, AZ NEM ELITELENDO. SOKKAL INKABB ELITELENDO LENEZNI VALAKIT, AZERT, MERT NEM OKOS... SOK NAGYKEPU SZNOB. EN IS EGYETEMISTA VAGYOK, DE A LEGJOBB BARATNOM MEGBUKOTT KET TARGYBOL AZ ERETTSEGIN, MEGSE NEZEM LE ERTE, PEDIG TENYLEG NEM OKOS. AZ INTELLIGENCIA OTT KEZDODIK, HOGY NEM VAGUNK FEL VELE.
(BOCS A NAGYBETUKERT)
:)
szeritem a szülői nevelés hiányzik belőlük.
én 17 éves vagyok mégis látom milyen emberekkel vagyok körül véve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!