Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire ostoba és...

Tényleg ennyire ostoba és bunkó az emberek többsége? Tisztelet a kivételnek. (Főként a családi kapcsolatok, és szex, szerelem oldalra gondolok)

Figyelt kérdés

Nem a kérdéseken akadok ki, mert azért van ez az oldal. De szerintem a legnagyobb bunkóság, hogy apuka, anyuka nem világosítja fel a gyerekét, utána meg a 11 éves lány a körmét rágja, mert csókolózott, és hogy lehet-e terhes.

Mikor minden második ember úgy teszi fel a kérdését, hogy bántalmaznak otthon, iskolában, stb...

Mikor egy 18 éves, nem tudja mit kezdjen az értelmi fogyatékos testvérével, és a pokolba kívánja az egészet.

Ez így mind rendben is lenne. Ezek a gyerekek, fiatalok kimaradtak valamiből, amit a SZÜLEIKNEK kellett volna megtenniük, hogy ne ehhez a honlaphoz forduljanak lelki segítségnyújtásért.

Na de hogy a válaszok is ennyire ostobák/bunkók legyenek?

Könyörgöm azért emberek. A terhes anyuka, aki abba kellet, h hagyja a főiskolát, h fizikai munkát vállaljon, h fizethesse az édesanyja kemoterápiáját (ez nem konkrét példa, de biztos, h találtok ehhez nagyon hasonlót), nem azt várja, hogy:

1. Fullajd meg a saját bűzödben

2. Jaj, szegényem hagyd az egészet a p*csába, nem ez jár neked....

Azért gondolkodjunk el, ok?

Kinek mi a véleménye erről? Mert engem konkrétan feldühít, h ennyi rosszakaratú, vagy szimplán buta ember akar tanácsot osztogatni. Csak én vagyok ezzel így?

2008. dec. 30. 15:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Előző válaszoló vagyok. (00:47)

Még annyit tennék hozzá az egészhez, hogy az embereknek nincs is semmi mondanivalójuk egymásnak. Nem tudnak semmi értelmes dologról beszélni. Tisztelet a kivételnek.

2009. jan. 15. 00:53
 12/14 anonim ***** válasza:

Egyetértek a kedves 00:47-es válaszolóval, hogy manapság már "gáz" okosnak, tanultnak lenni. Csak egy példa. A sulimban vannak olyan 8-os (!!!) gyerekek, akik 2-3 tantárgyból is buknak. Na most, azért 8. osztályban nem olyan nagyok az elvárások, és röhögnek rajta, mert akkor ő számít "menőnek".

Én szeretnék többdiplomás lenni :))

2009. jan. 15. 11:04
 13/14 anonim ***** válasza:

NEM A BUTA EMBEREKKEL VAN BAJ, HANEM A ROSSZINDULATUAKKAL. A KETTO EGYUTT A LEGROSSZABB, DE HA VALAKI EGYSZERUEN CSAK BUTA, AZ NEM ELITELENDO. SOKKAL INKABB ELITELENDO LENEZNI VALAKIT, AZERT, MERT NEM OKOS... SOK NAGYKEPU SZNOB. EN IS EGYETEMISTA VAGYOK, DE A LEGJOBB BARATNOM MEGBUKOTT KET TARGYBOL AZ ERETTSEGIN, MEGSE NEZEM LE ERTE, PEDIG TENYLEG NEM OKOS. AZ INTELLIGENCIA OTT KEZDODIK, HOGY NEM VAGUNK FEL VELE.

(BOCS A NAGYBETUKERT)

2009. júl. 4. 14:12
 14/14 anonim ***** válasza:

:)

szeritem a szülői nevelés hiányzik belőlük.

én 17 éves vagyok mégis látom milyen emberekkel vagyok körül véve.

2011. máj. 7. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!