Most akkor Egyiptomból vagy Indiából származnak a cigányok?
Eredetileg Indiából származnak,bár nem lehet biztosan tudni,
de teljesen mindegy.A 21:02 válaszolónak igaza van.Számít valamit,hogy honnan származnak?Nem,mert most mindenhol vannak szanaszét a világon és a többség utálja őket.A cigányoknak kéne tudni,hogy honnan származnak,az is lehet hogy valami korcsok.
India, vagy szerinted ők hasonlítanak rájuk?
Az angol gipsy (ha jól tudom) egyiptomit jelent.
A cigány szó állitólag a görög atsziganosz szóból ered (boszorkány vagy vmi hasonló).
De szerintem a pokolból jöttek fel, valahol Indiában és onnan kiindulva lepték el a világot. Sandor Avraham szerint közük van a zsidókhoz. Végül is ezek a szemetek telepíteték a nyakunkra retkeséket...
Az angol gipsy (ha jól tudom) egyiptomit jelent.
A cigány szó állitólag a görög atsziganosz szóból ered (boszorkány vagy vmi hasonló).
De szerintem a pokolból jöttek fel, valahol Indiában és onnan kiindulva lepték el a világot. Sandor Avraham szerint közük van a zsidókhoz. Végül is ezek a szemetek telepíteték a nyakunkra ''jóillatúékat''...
Ááá, k..va cenzúra!
Kétszer ment el a válaszom, mert állandóan kötekszel!
Ki vagy te, lendvai''botoxvénk..va''ildikó?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!