Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Most akkor Egyiptomból vagy...

Most akkor Egyiptomból vagy Indiából származnak a cigányok?

Figyelt kérdés
Már mind2 verziót hallottam sokszor...
2010. okt. 11. 20:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
90%

Eredetileg Indiából származnak,bár nem lehet biztosan tudni,

de teljesen mindegy.A 21:02 válaszolónak igaza van.Számít valamit,hogy honnan származnak?Nem,mert most mindenhol vannak szanaszét a világon és a többség utálja őket.A cigányoknak kéne tudni,hogy honnan származnak,az is lehet hogy valami korcsok.

2010. okt. 22. 20:45
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

India, vagy szerinted ők hasonlítanak rájuk?

http://www.youtube.com/watch?v=R9upjxi7_lk&feature=related

2010. okt. 23. 00:14
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Mivel, hogy sötét a bőrük biztos egy meleg országból ahol sokat süt a nap. Indiában van a legtöbb ember már alig férnek ezért átmennek más országokba.
2010. okt. 23. 00:43
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
valoszinuleg Indiabol a nyelvezetuk indoeuropai hasonlit az Indiaihoz ahogy a regebbi tnacuk es zenejuk is.
2010. okt. 23. 01:37
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem maguktól jöttek hanem elzavarták őket Indiából! Gondolom: ott és akkor is olyanok voltak, mint itt és most.
2010. okt. 23. 13:30
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Az angol gipsy (ha jól tudom) egyiptomit jelent.

A cigány szó állitólag a görög atsziganosz szóból ered (boszorkány vagy vmi hasonló).

De szerintem a pokolból jöttek fel, valahol Indiában és onnan kiindulva lepték el a világot. Sandor Avraham szerint közük van a zsidókhoz. Végül is ezek a szemetek telepíteték a nyakunkra retkeséket...

2010. okt. 23. 13:46
 17/18 anonim ***** válasza:
76%

Az angol gipsy (ha jól tudom) egyiptomit jelent.

A cigány szó állitólag a görög atsziganosz szóból ered (boszorkány vagy vmi hasonló).

De szerintem a pokolból jöttek fel, valahol Indiában és onnan kiindulva lepték el a világot. Sandor Avraham szerint közük van a zsidókhoz. Végül is ezek a szemetek telepíteték a nyakunkra ''jóillatúékat''...

2010. okt. 23. 13:49
 18/18 anonim ***** válasza:
64%

Ááá, k..va cenzúra!

Kétszer ment el a válaszom, mert állandóan kötekszel!

Ki vagy te, lendvai''botoxvénk..va''ildikó?!

2010. okt. 23. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!