Melyik a legjobb regénye Jókai Mórnak?
Az arany ember
(ehhez legalább olvasónapló összefoglalások is vannak a neten)
Szerintem a Névtelen vár. Sok Jókait olvastam, és ennek nincsenek olyan nehezen érthető leírásai, ahol oldalakon keresztül csak nézel ki a fejedből, ugyanakkor a történet is érdekes.
Romantikus, mint a legtöbb Jókai regény, de az egyik főszereplő egy férfi, és szerintem olyan megvilágításban, ami érdekessé teszi a könyvet egy fiú számára is. Nem olyan olyan hosszú ráadásul, ha ez előnyt jelent:)
kőszivű egyszerűen imádom... talán csak azért mert nekem nem volt kötelező... nem tom... nekem aranyember volt a kötelező viszont nagyon utáltam meg kicsi voltam még hozzá most újra kötelező lesz kíváncsi vagyok hátha megszeretem mást sajna még nem olvastam tőle de mindig tervben van csak húzódik és húzódik... illetve de a cigánybárót olvastam még, de az is jó pár éve volt már alig emlékszem rá, mindig csak a szaffi mese jut eszembe :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!