Mit adjunk elő gólyabálon?
37-en vagyunk az osztályban és mindenkinek szerepelnie kell.
Van ötlete valakinek mit adhatnánk elő???
Na leírom és én eltűztem aludni mára ennyi:
címe: - Józsi az ács - avagy az élet mindig szép
történet:
Egy balek csávó akinek meghalt a kutyája májrákban (mert Józsi annyit ivott hogy a kutyának elég volt nézni hogy májrákos legyen..)
Miután eltemette a kutyát aki lehet egy emberke a szerepben (így 35 re csökkentve a létszámot) megtalál Józsi a főhősünk egy OSB asztal lapot amiből egyből Tabáni István cd-t farag (itt ismét játszhatja Pityut egy lelkes énekes ifjonc csak legyen olyan, mint aki beszart kétszer a gatyájába és azon gondolkozik hogy ezt hogy fogja otthon elmondani) [maradt 34]
Pityu ezt megtudja és hívja a közeli hozzátartozókat hogy nézzék meg a cd-jét (20 fő abból 18 testvér 2 a szülő) dolguk annyi lesz: "tesókám tesókám de nagy meleg van itt, illetve apuka apuka merre van Kalocsa" [maradt 14]
1 ember a polgármester 5 ember a polgármesteri hivatal dolgozói Feladatuk : Néznek egy A4-es lapot mind a 6 an és néha alá is írják. [maradt 8 ember]
Abból 2 temetkezési vállalkozó, 2 vízvezeték szerelő, 4 ember pedig vigyázz a fegyelemre azaz biztonsági őrök. Az első 4 ember valahova elbúj és azt mondják dolgoztak. 4 ember meg áll és les egy pontot.
Mára ennyi remélem segítettem : ) Jóéjt!
Greeze :
Azt én is tudoooom hahaaa mekkora party zene te JóIsten.. Nád a házam teteje teteje rá szállott a cinege cinege.. ÚrIsten szívroham xdxddx
Greeze:
Az se rossz ha eléneklitek Lagzi Lajcsitól a Nyílik a nyílik a szélrózsa, hajlik a hajlik a babám háta című slágert...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!