Mit adjunk elő gólyabálon?
Figyelt kérdés
37-en vagyunk az osztályban és mindenkinek szerepelnie kell.
Van ötlete valakinek mit adhatnánk elő???
2010. okt. 9. 23:16
21/37 anonim válasza:
Arra gondoltam hogy levakolhatnátok a torna termet.
22/37 A kérdező kommentje:
köszi ezek tényleg mind hasznosak voltak- és viccesek- de valami olyan ötlet is akadna amivel megnyerhetjük a versenyt?
2010. okt. 9. 23:38
23/37 anonim válasza:
De neeem viccet félre téve:
37 ből 30 ember feláll egymás nyakába a maradék hét pedig rugdossa az alsó embert, ahányat tudnak heten bele rúgni annyi pontot kap a legfelső ember. Plusz pont jár a tornatermi izzók kicserélésért 2pont 1 izzóért vagy a fűtés szereléséért az 10 pont egy fűtőszál meghackelésért.
Van ám még.
24/37 A kérdező kommentje:
Csak nyugodtan amíg ki nem fogysz
2010. okt. 9. 23:41
25/37 anonim válasza:
Ja, hogy olyan kell.. tudom ajánlani a következő 11 * os Oszkár díjra jelölt világhíres filmet neeem nem a Titanic.. máris mondom (dobpergés) " A futó kutya dinamikája " vagy a méltán sikeres 20 Oszkár díjas 50 egyéni bajnok "oxigén molekula érzelmi világa " című híres 11.234 sorozatból álló remekművet ... Megsúgom a Barátok Közt ehez képest dallas...
26/37 anonim válasza:
Amúgy mi ilyen hülyeségeket csináltunk hogy bevittünk egy széket aztán Rómeó és Júlia meg ősemberek világa.. full baromság az egész .. bezzeg a " Véres lábnyomok a levegőben" na az ütött volna.. így csak 4. lettünk ..
27/37 anonim válasza:
Mi anno, egy paraszt esküvőt adtunk elő. Szntem nagy siker volt mert mi nyertük a gólyabált. :)
28/37 anonim válasza:
bazz ez a lélekdonor nagyon fasza XD
szerintem parodizáljatok disneyt. b*zimaci,csipkejózsika, hamupopóka, hókefélke..
ésaz előadás címe legyen: amit ma betehetsz
29/37 anonim válasza:
Az se rossz de mi lenne ha leforgatnátok a Star Wars 32.-őt? a robotok nemi élete... ugyancsak a hülye gyerek voltam.. Am szólíts Greeze - nek ..
30/37 anonim válasza:
úgy olvastam hogy gólyalábon :D hát gólyabálon gólyalábon valamit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!