Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A romák tehetségesebbek mint...

A romák tehetségesebbek mint a magyarok?

Figyelt kérdés
Most elsősorban a Megasztár miatt kérdezem, mert a 13 énekes közül 6 roma, és rengeteg roma jutott be, az előző szériákban szintén volt bőven. Tehetségesebbek mint a magyarok, vagy sokan vannak (lassan többen mint mi) és a nagyszámok törvénye miatt nagyobb az esély, hogy sok tehetség van közöttük? Esetleg mert máshoz nem értenek?
2010. okt. 9. 14:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem mondom van némi tehetségük,de inkább az van benne ,hogy a zenélés viszonylag könnyű megélhetést biztosítana.....
2010. okt. 9. 19:17
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

15:29 !!

Bárcsak igazad lenne az 500 ezerrel, de kb 3-4x ennyien vannak - minimum!

2010. okt. 9. 19:31
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem. Ezzel az erővel akkor a latin-amerikaiak jobbak, mint az angolok. Csak azért, mert a latin-amerikaiak csak a focihoz értenek :/
2010. okt. 9. 23:15
 14/15 anonim ***** válasza:
A zene tényleg a vérükben van, és igenis tehetségesek benne. Egy roma tanfolyam társam van, ő is zenél: énekel és mellette 2hangszeren is játszik. nem mondja nekem senki, hogy énekelni, vagy hangszeren játszani könnyű, mert legalább 10évig voltam énekkaros, és hegedültem is de kemények és fárasztóak a próbák, és csak az bírja akinek van tehetsége hozzá, és nekik van, lásd a világhírű cigány zenészeket.
2010. okt. 10. 23:12
 15/15 anonim ***** válasza:
Azt gondolom igen!!!
2012. szept. 2. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!