A romák tehetségesebbek mint a magyarok?
Szerintem, még az is ki van adva a zsűrinek, hogy X%-nak cigánynak/külföldinek/színes bőrűnek kell lennie.
Az pedig egyenesen visszataszító, amikor a legigénytelenebb gajdolástól is olvadozik a zsűri, csak azért, mert ki van adva, hogy a cigánynak fényesre kell nyalni a s.ggét...
Mondjuk azért van közöttük tényleg tehetséges, de azért fura, hogy ennyire ők lettek többségben. Az első szériában még fura volt, hogy szerepeltek cigányok: Oláh Ibolya, Gáspár Laci, most meg már ők lettek többen...És a végére tuti ők maradnak, mert ugye a romák romákra fognak szavazni, és hát tudjuk milyen sokan vannak.
Meg nekem ami érdekes, hogy mindig egymásra találnak. Roma romával van jóban, és most nem csak a műsorra gondolok, hanem pl iskolára is. Ott is klikkesednek a romák, nem keverednek a magyarokkal. (Na nem mintha csodálkoznék rajta, hogy a magyarok nem akarnak...)
A ritmusérzékük és a zenei tehetségük jobb.
Legalábbis több közöttük ajó.
Azt a marha nagy hülyeséget pedig nem tudom honnan szedted, hogy többen vannak.
Kb. 9 millió magyar mellett van 500 ezer roma.
Még ha a magyarság számát a minimálisra, az országban élő cigányságét pedig a maximálisra becsüljük, akkor is minimum tizenötször annyian vagyunk, mint ők.
Az sem igaz, hogy máshoz nem értenek. Csak más a mentalitásuk, ami nem illeszkedik a nyugati kapitalista fogyasztói társadalom gazdasági modelljébe. Ennyi az egész.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:29
Jaj de szépen megfogalmaztad, hogy csak lopni tudnak, meg puját sz@rni a világra, de felelősséget vállalni, nevelni már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!