Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan barátkozzak a majdnem...

Hogyan barátkozzak a majdnem 4 évvel fiatalabbal?

Figyelt kérdés
18F vagyok, most gimis, végzős. Egy elsős sráccal beszéltem pár szót gólyatáborban meg gólyabálon, de semmi többet. Tök jó fej meg minden, nem is olyan kisfiú hanem szinte olyan érett, mint a saját korosztályom :D Ez a 4 év meg ebben a korban elég nagy különbség, nem? Hogyan barátkozzak?
2010. okt. 8. 21:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Annyira azért nem nagy különbség. Lazán.
2010. okt. 8. 21:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Ugye nem vagy homokos?
2010. okt. 8. 23:59
 3/7 anonim ***** válasza:

Utolso,

Jobb lett volna ha hallgattal volna, nem hulyesegeket irni.

2010. okt. 9. 05:50
 4/7 A kérdező kommentje:
nem vagyok homokos... haverkodni akarok. ez neked meghaladja a képességeidet?
2010. okt. 9. 07:40
 5/7 anonim ***** válasza:
05:50: Egyetértek. Annyira utálom, hogy egy fiú ha valamit csinálni akar, rögtön b.uzizzák...
2010. okt. 9. 10:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehetnek azért közös témák már:csajok,autók,iskola,tanárok,buli...kezd ezekkel a többi téma meg magától jön.
2010. okt. 9. 19:23
 7/7 anonim válasza:

23:59 gyökér vagy!

kérdező: én 24f ,kollégám 19f ....simán el tudunk dumálni:)

ja! unokatesóm meg 16f!és hiába rokon,ott mégis csak nagy a korkülönbség..még jobban..mégis,szintúgy el tudok vele dumálni simán,sok mindenről!

2010. okt. 12. 01:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!