Baj az, hogy 18 évesen még mindig emós vagyok, és nem nőttem ki?
Figyelt kérdés
Eleinte én is azt hittem hogy ki fogom nőni,de valahogy nem,emaitt furán néznek rám sokan.Ebben a tanévben érettségizem,éslány vagyok.Nem tudom,d elehet egész életemben ilyen maradok.2008. dec. 28. 19:12
11/19 anonim válasza:
Ha olyan ferdén néznek rád, akkor egyszerűen ne öltözz úgy. Nem kell ebből nagy ügyet csinálni, nem hinném, hogy életbevágóan fontos lenne emós ruhákban járni.
13/19 anonim válasza:
18 vagy és emo?hogy húztad idáig???
a viccet félretéve ha szereted akkor ne érdekeljen a sok divatparaszt meg ilyenek....
15/19 anonim válasza:
hát ... te nem vagy az ... mert akk nem kérdeznéd , hogy baj e... plussz ... nem "emós" hanem Emo ... ennyit erröl :) pózer :)
16/19 anonim válasza:
csak az a baj, hogy megszülettél te szerencsétlen. Egyetemre felvettek?
17/19 anonim válasza:
Én pedig szívesen megismerkednék egy korodbeli emóssal. :-)
18/19 Pánczél válasza:
nem baj nyugiii .tedöntésed h medig vagy az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!