167 cm,19 éves srác vagyok! ;) Én nem nőttem meg 13 évesen ahogy a többieknek írjátok! Vagy van még rá esélyem a következőket figyelembe véve? -
Ugyanis 12 éves korom óta ennyi vagyok.. valószínűleg nem fogok megnőni :( pedig egészen mostanáig bíztam benne! Anyukám 162 cm, apukám 175.. viszont a bátyám 184 hogy fulladna meg!! :)
Lányok szerint alacsony vagyok nagyon??
Én 195 vagyok, 16F
Ne tudd meg mennyire utálom.
Szóval akármennyi vagy akkor se leszel vele elégedett :))
1. Jó szemét vagy!! :D:D:D 16 éves 195 cm :)
2. Én már a 174 cm-el is elégedett lennék ;) bár lehet ha 13 évesen vagyok annyi akkor nem.. de ha most jönne a sok-sok centi akkor bizony jól berúgnék! :)
Szerintem nem vagy nagyon alacsony:) Nagyon sok alacsony lány van!És magamból ki indulva én 160cm magas vok-nem szeretem ha a fium 2x akkora mint én!:)
18/L
Szerintem sem túl kicsi. Sőt, ha kerekítesz, már 170! ;) És egy lány sem fogja megkérdezni, h hány centi vagy.
Am én is alacsony lány vagyok, és kifejezetten az alacsonyabb pasikat kedvelem :)
18/L
Oh, hát ez elég megnyugtató, habár nem minden nő 160, valamint nem minden nő 160 káromkodás- és mindenféle szenvedélybetegségektől mentes életet él :) De azért a biztatást értékelem :)
Ha még 10en így gondolják akkor is berúgok :)
Két dudás nem fér meg egy csárdában :)
A jó pillanatokban nem baj ha iszik egy keveset valaki!
Nem dohányzom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!