167 cm,19 éves srác vagyok! ;) Én nem nőttem meg 13 évesen ahogy a többieknek írjátok! Vagy van még rá esélyem a következőket figyelembe véve? -
Figyelt kérdés
Ugyanis 12 éves korom óta ennyi vagyok.. valószínűleg nem fogok megnőni :( pedig egészen mostanáig bíztam benne! Anyukám 162 cm, apukám 175.. viszont a bátyám 184 hogy fulladna meg!! :)
Lányok szerint alacsony vagyok nagyon??
2009. szept. 24. 20:14
11/18 anonim válasza:
Hát én 188 cm vok és 14 éves,hát valahogy gyűlölöm,mert rohadt rosssz.:(
12/18 A kérdező kommentje:
ha lány vagy akkor átérzem :/ :S
ha fiú akkor rohadj meg.. :D
2009. szept. 25. 16:12
13/18 anonim válasza:
A gének nem egyformák! Nem vagy egyedül ezzel, törődj bele, rengeteg a lányok között is a kisebb, sőt náluk ez gyakoribb! Egyébként a 167 cm nem is kicsi!
Álmunkba növünk, tehát alvás közben. Próbálj meg minél többet aludni, hátha segít egy-két cm-t még!
14/18 anonim válasza:
szerintem te ilyen pinduri maradsz! Én 175cm magas vagyok és lány, soha nem fogsz utolérni!:D
Lehet, hogy a bátyád a postástól van vagy a szomszédtól és azért ilyen magas! XD
15/18 A kérdező kommentje:
Azért neked sem lehet könnyű... lány vagy és 175cm De ha lefogysz 100 kilóra akkor még szerintem van akinek elviselhető leszel :)
2009. okt. 17. 17:11
16/18 anonim válasza:
tudom, hogy csak az irigység beszél belőled, de én csak 60kg vagyok, pindurim :)) :D
17/18 A kérdező kommentje:
Te meg ki vagy?? és kit érdekel hány kiló vagy? gratulálok a hatvan kilóhoz senkit nem érdekel.. szerintem pihenj egy kicsit.. mert rossz helyre írtál
2009. okt. 20. 09:08
18/18 anonim válasza:
nézd elvileg még nőhetsz 20 éves korodig is,de lehet hogy anyukád magasságát örökölted.Az egyik haverom elég hüvelyk matyi volt és hirtelen 20 éves kora után 10 cm nőtt,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!