Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Candida diéta alatt lehet...

Candida diéta alatt lehet enni a következőket? :

Figyelt kérdés

-tojás (rántotta)

-graham kenyér (simán vagy piritósnak)

-flora margarin (világoskék)

-szalámi, parizel

Néztem több oldalon a listákat és mindig van különbözés. Valamit tiltólistára tesz az egyik, a másik meg azt mondja, lehet enni. Eléggé zavaros. Szinte már semmit nem merek enni.

2010. jan. 28. 10:34
 1/9 anonim ***** válasza:

A felsoroltak közül szerintem, csak a szalámit, parizert kell jobban megnézned az összetevőket, mert szoktak cukrot tenni bele. Olyat kell venned, amiben nincs cukor, de az édesítőket sem eheted mindegyiket.

Kitartást. Van gyógyulás belőle. Igaz, utána sem tanácsos sok-sok cukrosat enni.

Egyél sok nyers zöldséget, salátát.

2010. jan. 28. 11:11
 2/9 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

sztem ezek jó cikkek, és eléggé konkrétan leírja h mit igen, és mit nem. valamint van egy drasztikus diéta része, és egy kevésbé drasztikus.

2010. jan. 28. 12:57
 3/9 anonim ***** válasza:
10%
Semmit ne egyél, mert MEGHALSZ. A Candida elevenen felfal és biorajongó zombivá alakít...
2010. jan. 28. 14:28
 4/9 A kérdező kommentje:

Amit 12:57-es linkelt, a másodiknál engedi az almát és tiltja a koffeint(kávé). Eddig mindenhol az ellenkezőjét olvastam. Egyre jobb...

Lassan már tényleg csak nyers zöldséget fogok rágcsálni graham kenyérrel...

2010. jan. 28. 15:14
 5/9 anonim ***** válasza:
Ez jó kérdés,és valóban zavaros a válasz.Én több, mint 15 éve nem fogyasztok cukros, tejes ételt.Évek óta itthon sütöm a rozs kenyeret ( persze nem magamnak, mert nem eszem belőle)és mégis candidám lett a fürdőben kaptam meg, ahova szintén gyógyulni mentem..Barnarizs,köles,hidegen sajtolt étolaj, paradicsom,pritmain paprika, lila hagyma, fokhagyma, zabpehely,krumpli, és naponta 1-2 alma, amit fogyasztok.Csak azt nem tudom, hogy mikora mászok ki belőle, persze a tünetek tűrhetőek..Van valakinek hasznos, jó tanácsa örömmel veszem...Köszönöm előre is!!
2010. jan. 28. 16:36
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
no álljunk csak meg egy kicsit. a hüvelygomba nem egyenlő a bélgombával. azért mert vki nem fogyasztja ezeket a dolgokat, attólmég hüvelygombát bárhol elkaphat. mert diétázol az nem kizáró oka annak h elkapd vhol a hüvelygombát.
2010. jan. 28. 16:39
 7/9 anonim ***** válasza:
A candidagomba ugyan a bélflóra része, de a túlzott felszaporodása esetén többfajta betegség tünetét okozza. Mivel a szaporodásához szüksége van cukorra, ezért az ilyen candidás ember nagyon kívánja az édességet. Elsősorban ez az amit teljesen el kell hagyni. A candida a hüvelyben is kimutatható, sőt jelen van mindenhol, a külső bőrfelületen is. Ezért javasolják, hogy a fürdővízbe tegyünk greephumag-olajcseppeket. Másodsorban nagyon fontos a jó bélflóra helyreállítása. Erre ma már vannak étrendkiegészítők is.
2010. jan. 29. 07:14
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Köszönömszépen, körüljártam a candidát elég alaposan,de a tapasztalatokat elfogadom a gyógyulással kapcs.ban.Igen, sajnos hüvelynél kezdődött,de nem állt meg,folytatta a rombolást tovább, ahol csak tudott.1 hónapja abszolut nem fogyasztok semmi édeset, csak, ami a zöldségekben van.Pedig hát a vércukrom legutóbb is alacsony volt, a Ph meg az ősszel is 8,5volt, mert folyamatosan lugosítok...na és probiotikumot is fogyasztom több, mint fél éve..a candida 1 jó hónapja jelentkezett.Koffein 20 éve kizárva, cukor több, mint 15 éve....vitaminokat is szedek...és mégis!Persze nem panaszkodom, mert igen enyültek a tünetek, sőt már észre sem lehet venni, de azért az óvatosság megvan, mert azt olvastam,hogy 6 hónap diéta...Valóban így van ?
2010. jan. 30. 18:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha közben nem is esel vissza, mert már azt hiszed, hogy túlvagy rajta, akkor is legalább 6 hónap, de inkább több. És ezután is csak lassan, fokozatosan lehet bevenni az étrendbe az addig nem kívánatos ételeket. Sok sikert, kitartást.
2010. jan. 30. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!