Baj az, hogy 18 évesen még mindig emós vagyok, és nem nőttem ki?
Az emberek,ha akarnak,akkor úgyis találnának rá okot,hogy ferde szemmel nézzenek rád esetleg beszóljanak neked stílustól függetlenül is...
Részemről mind ünnepélyesen bek.phatják!;)
Ha csíped a stílust,akkor ne érdekeljen mások véleménye (a miénket leszámítva persze!).;)
Én is tudok ám minuszolni,nagyokos! :(
(előzőnek)
Szia!
Addig "jó" az emo, amíg olyan környezetben vagy ahol ebben támogatnak, olyan társaságban ahol ez "menő"....Érettségi után új társaság a valószínű....munkahelyen megint új.
Környezeted függvénye nagy mértékben, hogy milyen vagy.
Ilyesmi divathullámot tekintve egészen biztos.
Nem csak arról van szó, hogy más ellenzi-e.....sokkal fontosabb...hogy más értékrendet is tudsz választani, épp úgy, ahogy az emót választottad....csak Előbb Találkoznod Kell más értékrendekkel...tulajdonképpen Új Emberekkel.
Mindemellett, úgy eltűnhet az emós stílusod, hogy te fogsz legjobban csodálkozni, hogy hová lett...? :))
Szerintem ne aggódj....."pillanatnyilag" simán érettségizz
le...lehetőleg minnél jobb eredménnyel....az meghálálja magát..neked.
El se kellett volna kezdeni, de ha már akkor egyet tehetsz.
Maradj meg lélekben emósnak, de a külsőd legyen olyan, amit a társadalom és a munkaadók elfogadnak.
Vágass egyszerűbb frizurát, lehet kicsit extrémebb de ne túlságosan. A sminked lehet fekete, de enyhíts rajta, esetleg egy kis gyöngyházfénnyel, szájfénnyel. A ruházatod legyen egyszerűbb, csinos, hivatalos. Még az sem feltétlenül baj, ha fekete.
A lelkedben maradhatsz akár örökké emós, de fel kell nőni, alkalmazkodni kell a világhoz, és amíg úgy nézel ki, mint egy emós, nem fognak komoly cégnél alkalmazni, de lehet, még a McDonald's-nál sem.
Köss kompromisszumot :) !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!