Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a 15 éves +...

Mi a véleményetek a 15 éves + 38 éves kapcsolatáról? Avagy miért lesz más a biológia tanár-diák kapcsolatban? Elgondolkodtató kérdések, lejjebb írom a részleteket -

Figyelt kérdés

[link]

1, a pedofília akkor pedofília, ha biológiailag fejletlen, azaz serdületlen egyedhez vonzódik valaki. ezt állandóan elfelejtik jól értelmezni. tehát elvileg még csak nem is korhoz kötött, de rendben, a jog meghúzta a vonalat 14 évnél.

2, igen, nagy a korkülönbség, na de tudunk sokkal nagyobbakról is, ez önmagában nem érv

3, a 15 éves már nem nevezhető serdületlennek, biztosra veszem, hogy teljes mértékben kialakultak nála a másodlagos nemi jellegek, azaz nincs miről beszélni

4, a törvény is 14 évben határozta meg a beleegyezési korhatárt, és ez így rendben is van szerintem.

ne legyünk ebben se naívak, egy 16 év körülinek általában már rendszeres szexuális élete van, de már jóval korábban is belekóstolgatnak ebbe-abba.

5, ha tanár (nevelő stb) valaki, miért lesz hirtelen mégis serdületlen a 15 éves? én ezt nem tudom értelmezni...

6, sokszor jönnek, a "befolyással", de ez megint a poroszos iskolarendszer sajátossága, jobb helyeken nem is értik, miért beszélünk alá-fölérendeltési viszonyról.

arról ne is beszéljünk, hogy a mai 15-16 éveseknek azért van olyan egójuk általában, hogy nem igazán működik ez az elgondolt hierarchia.

7, végül: ne legyünk álszentek, hány olyan esetről tudtam utólag, már idősebbként, amikor nyári táborokban a 14 évessel volt dolga a tanárnak, és nemtől függetlenül, még olyat is ismertem, aki fiúként 13 évesen a tanárnénivel vesztette el a szüzességét. csak ugye régebben erről nem is beszéltek, de pedig léteztek ilyen dolgok mindig. a különbség annyi, hogy most sokkal inkább kiderül, főleg mert az illető nem is titkolja (ahogy itt is történt)

Mit gondoltok? nem védek senkit, nekem se kutyám se macskám egyik fél se, csak a logikát nem értem az egészben.

A jog miért tekinti másképp az embert, ha tanár. Miért lesz pedofíl, míg ugyanilyen felállásban, de nem tanárként teljesen rendben lenne?

A biológia az biológia, a fejlettség pedig nem függ se tanárságtól se diákságtól, ehhez képest egyes cikkek már szexuális erőszakról is beszélnek.

Valaki érti ezt? Ha nem a tanára lett volna, akkor a 15 éves srácnak a 80 évessel is lehetett volna szexuális kapcsolata, és a jog szerint teljesen rendben lenne.

(és én se vagyok álnaiv, amikor a sugardaddyk és sugarmammyk korszakát éljük ... nem kirívó esetek, de ez egy másik téma)

Most akkor hogy van ez?

2023. febr. 18. 08:40
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem védesz senkit, de eléggé a bite szekerét tolod.

Amikor felé húz a jog, akkor minden oké, de ha már nem felé húz a jog, akkor hülyeség.

Egyébként azóta már került elő anyag arról is, hogy egy 13 éves gyereknek azt írta, hogy kiverte a képeire.

Pedofil vagy te is, hiába tagadod.

2023. febr. 18. 09:01
 2/22 anonim ***** válasza:
95%
"A jog miért tekinti másképp az embert, ha tanár." Mert etikátlan bónusznak amellé hogy egy gyerekre gerjedő beteg állat: és éppen olyanok közelébe jut mindenféle felügyelet nélkül akikre veszélyes.
2023. febr. 18. 09:04
 3/22 anonim ***** válasza:
72%
", a törvény is 14 évben határozta meg a beleegyezési korhatárt, és ez így rendben is van szerintem." Rohadtul nincs rendben. Pont az a kor amikor aszülő MÁR nem vigyáz annyira a gyerekre, de a gyerek még ténylegesen gyerek agyban: nem képes felelős döntésre, és játszva átverhető
2023. febr. 18. 09:07
 4/22 A kérdező kommentje:

ayayayy, várjunk csak. sok a hülyeség. mint írtam, azt se tudtam eddig, ki az a Bite, ugyan miért tolnám a szekerét? tök midnegy, ki lenne az.

+

a 13 évesre verni teljesen más dolog!! nem, kicsit se értek vele egyet!!

+

ha 14 év a korhatár, akkor miről beszélsz amikor azt írod, "gyerekekre gerjedő" ????????

aztán az örökös hiba: a jogba ne keverjünk etikát, mert abból mindig baj van (na meg egyébként kifejezetten jogellenes is)

2023. febr. 18. 09:08
 5/22 anonim ***** válasza:
83%

"14 év a korhatár, akkor miről beszélsz amikor azt írod, "gyerekekre gerjedő" ?"

Jól érzem, hogy egy 5 évessel is lefeküdnél, ha a törvény engedné?:)

2023. febr. 18. 09:09
 6/22 A kérdező kommentje:

3

ha szerinted nincs rendben, akkor nem ismered a valóságot. a kis unokaöcsém 13 éves és 1 éve barátnője van. nehogy azt hidd, hogy kártyáznak csak ...

2023. febr. 18. 09:10
 7/22 A kérdező kommentje:

5

örülök, h ennyire sikerült megértened, amít írtam.

az 5 éves szerinted ugyanannyira fejlett biológiailag, mint egy 15 éves? ne fárassz már ...

nem, egyáltalán nem feküdnék le vele, ha a tv megengedné, mivel egyszerűen nem vonz. éppen erre írtqm a pedofília helyes étrtelmezését, azaz FEJLETLEN, MÉG MÁSODLAGOS NEMI JELLEGEK NÉLKÜLI egyedről van szó ilyen esetben.

mi az ami ebben annyira bonyolult?

2023. febr. 18. 09:12
 8/22 anonim ***** válasza:
33%

Ráadásul előadod, hogy nem tudod ki bite.

Jelentettelek az NNI-nek.

2023. febr. 18. 09:14
 9/22 A kérdező kommentje:

jelenthetsz.

szerinted honnan kéne tudnom? :) annyit tudok, amit olvastam. nagyon poénos vagy.

de amit észreveszek, hogy egyetlen lényegi kérdést, fonalat se sikerül megragadni, csak az ilyen hülyeségek özönlenek. végül is ...

2023. febr. 18. 09:27
 10/22 anonim ***** válasza:
87%

Egy tanár úgy buktat meg ahogy akar, úgy aláz meg az egész osztály előtt ahogy akar, úgy teszi tönkre az életed, ahogy akarja...

Így tanár-diák viszonynál sosem beszélhetünk egyenlő felekről, ami egy párkapcsolat (vagy szexkapcsolat) alapja lenne.

2023. febr. 18. 09:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!