A finn transz "jégtáncosnő" szerintetek is aggályokat vet fel a társadalom értékítéletével kapcsolatban? Mi lesz a következő? Szívműtét egy transz-orvos által?
Képzeljétek el a helyzetet: Valakinek az az álma, hogy orvos legyen, mert kiskorában állandóan nézte a Vészhelyzetet meg "megműtötte" a teddy maciját. Bekattan és azt hiszi, hogy tényleg orvos, pedig valójában csak 8 általánosa van. A pszichiátere adja alá a lovat, mert nem akarja, hogy öngyi legyen, és addig fajul a dolog, hogy Helsinkiben a kórházban rábíznak egy szívműtétet, persze az egészet veszi a TV is.
Természetesen elrontja, csak itt nem egyszerűen elesek, mint kedvenc jéghercegnőnk, hanem a beteg kínok között elvérzik.
Félreérthető voltam talán. Nem azt állítottam, hogy nincs rosszabb, hanem hogy egyike a legrosszabbaknak. Volt már erre példa a történelemben, hogy egyes embereket undorítónak tartottak, tudjuk, hogy semmi jóra nem vezetett.
Ezzel egyet tudsz érteni?
Értelek.
Mi a véleményed a molinó előtti egyénről? Én undorítónak tartom őt és ettől függetlenül én nem vagyok undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!