Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A finn transz "jégtáncosnő"...

A finn transz "jégtáncosnő" szerintetek is aggályokat vet fel a társadalom értékítéletével kapcsolatban? Mi lesz a következő? Szívműtét egy transz-orvos által?

Figyelt kérdés

Képzeljétek el a helyzetet: Valakinek az az álma, hogy orvos legyen, mert kiskorában állandóan nézte a Vészhelyzetet meg "megműtötte" a teddy maciját. Bekattan és azt hiszi, hogy tényleg orvos, pedig valójában csak 8 általánosa van. A pszichiátere adja alá a lovat, mert nem akarja, hogy öngyi legyen, és addig fajul a dolog, hogy Helsinkiben a kórházban rábíznak egy szívműtétet, persze az egészet veszi a TV is.

Természetesen elrontja, csak itt nem egyszerűen elesek, mint kedvenc jéghercegnőnk, hanem a beteg kínok között elvérzik.

2023. febr. 11. 21:56
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem kevesebb undorító van a világon, mint amikor valaki az egyik embertársát undorítónak tartja. Egy kupacba kerültél azokkal, akik a strandon felháborodnak, ha egy nekik nem tetsző nő merészebb fürdőruhában mer kikapcsolódni.
2023. febr. 13. 13:33
 22/25 anonim ***** válasza:
32%
#21: Leszarom. Ha valaki undorító dolgot csinál, akkor nem fogok mosolyogni hozzá.
2023. febr. 13. 13:35
 23/25 anonim ***** válasza:
48%
#21: akkor te például egy pedofil tettére milyen szót használnál? Mert szerintem az hogy undorító az találó.
2023. febr. 13. 23:57
 24/25 anonim ***** válasza:
67%

Félreérthető voltam talán. Nem azt állítottam, hogy nincs rosszabb, hanem hogy egyike a legrosszabbaknak. Volt már erre példa a történelemben, hogy egyes embereket undorítónak tartottak, tudjuk, hogy semmi jóra nem vezetett.

Ezzel egyet tudsz érteni?

2023. febr. 14. 18:38
 25/25 anonim ***** válasza:
8%

Értelek.

[link]

Mi a véleményed a molinó előtti egyénről? Én undorítónak tartom őt és ettől függetlenül én nem vagyok undorító.

2023. febr. 14. 23:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!