Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A finn transz "jégtáncosnő"...

A finn transz "jégtáncosnő" szerintetek is aggályokat vet fel a társadalom értékítéletével kapcsolatban? Mi lesz a következő? Szívműtét egy transz-orvos által?

Figyelt kérdés

Képzeljétek el a helyzetet: Valakinek az az álma, hogy orvos legyen, mert kiskorában állandóan nézte a Vészhelyzetet meg "megműtötte" a teddy maciját. Bekattan és azt hiszi, hogy tényleg orvos, pedig valójában csak 8 általánosa van. A pszichiátere adja alá a lovat, mert nem akarja, hogy öngyi legyen, és addig fajul a dolog, hogy Helsinkiben a kórházban rábíznak egy szívműtétet, persze az egészet veszi a TV is.

Természetesen elrontja, csak itt nem egyszerűen elesek, mint kedvenc jéghercegnőnk, hanem a beteg kínok között elvérzik.

2023. febr. 11. 21:56
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
78%
Vele kapcsolatban ne felejtsük el, hogy egy Oberstdorfi nem-hivatalos amatőr világbajnokságon harmadik helyezett lett, így simán lehet, hogy erre hivatkozva hívták meg, a mutatványa közben meg hibázott. Mert hibázni 60 évesen már teljesen normális dolog. Nem is értem, hogy amikor üres kaput hagynak ki olyan focisták, akiknek a piaci ára egyes megyéinkkel vetekszik (bocs, VÁRmegye), akkor miért nem születik róluk ugyanilyen cikk? Miért nem nevetnek rajta Balázsék, és az egész világ?
2023. febr. 12. 13:04
 12/25 anonim ***** válasza:
76%

#10 Én sehol nem látom, hogy a Transznemű emberek erőltetnék ezt, vagy akár a melegek. Van pár magáncég és magánrendezvény, akik saját szívük joga alapján azt csinálnak a saját pénzükkel amit akarnak. Ez egészséges embernek nem szabad hogy fájjon.

Aztán vannak a szélsőséges médiumok és a kormánypropaganda, amik 24/7-ben tolják az arcunkba az "LMBTQ propagandát". Ha ők nem írnának minden piszlicsáré esetről, akkor a hétköznapi ember nem is tudna róla. De ezek folyamatosan kurkásznak minden faluban, hátha történt valami, amitől tovább lehet habosítani a még nem eléggé feltüzelt normális embereket.

Faramuci módon a transznemű emberek helyett a magát jobboldalinak valló médiumok végeznek harcos LMBTQ propagandát.

A konkrét illető nem versenyzett, csak fellépő volt. Erkölcsileg megkérdőjelezhető a fröcsögők hozzáállása minden szinten. Álprobléma, propaganda, gyűlölködés, uszítás - ezek kellenének a kérdés alá keresőszónak.

Tudom, hogy a béka sejhaja alá leszek pontozva, mert akik nyomják a gombokat nem érték, hanem vélemény alapján pontoznak. Akkor is elmondom, mert így őszinte, így emberséges. Ha valaki egy pillanatra picit magasabb szinten végiggondolja a történteket, belátja mi zajlik valójában. De igaz, hogy nem mindenki képes átlátni. Mert az ember nagyon nehezen vált véleményt, nagyon nehezen ismeri be magának is, hogy téved vagy megvezették.

2023. febr. 12. 14:34
 13/25 anonim ***** válasza:
25%

Megnéztem a linkelt vidit...

Szánalmas volt.

És belegondoltam abba, hogy ott vok a kislányommal ezen a fellépésen, mivel ő is korizik.

És mikor megkerdezte volna, hogy miért csinálja ezt a bácsi, néninek öltözve?

Mit kellene mondanom?

Mert oké hogy én szánakozva megnézem ezt a szerencsétlen szégyent...de egy 7-8 éves néző kisgyerekben mi játszódhat le végignézve ezt mikor felfedezi, felfogja hogy nem 1 testes nő esik kel, hanem az 1 bácsi, néninek öltözve.

2023. febr. 12. 20:02
 14/25 anonim ***** válasza:
26%
Ráadásul harisnyában volt, borotvált lábbal. Azóta hányingerem van. És még azt mondják, ez tökéletesen normális.
2023. febr. 12. 20:26
 15/25 anonim ***** válasza:
48%

12: csak itthon Magyarországon nem látod? Vagy külföldön is figyelsz?

https://www.youtube.com/watch?v=s6_iYcH-sto

[link]

2023. febr. 12. 21:10
 16/25 anonim ***** válasza:
54%

15: ha utánajártál, bizonyára nem kerülte el a figyelmed a következő két fontos adat azáltalad linkelt oktatási intézményről:

1. Magániskola, azt csinálnak, amit akarnak és amibe a szülők beleegyeznek.

2. Episzkopális (keresztény) iskola. Ha problémád van a vallásukkal, fordulj hozzájuk bizalommal.

2023. febr. 12. 22:29
 17/25 anonim ***** válasza:
22%
#16: Érdekes, ezek a magánintézmények valahogy teljesen véletlenül mindig a buzulást nyomatják.
2023. febr. 12. 22:31
 18/25 anonim ***** válasza:
51%

17 Tévesen feltételeztem, hogy minimális jártassággal bírnál az oktatást illetően. Az USA valóban tele van hazai szemmel rendellenesnek látszó oktatási intézménnyel. De nem az jellemző, hogy a tanulókat homoszexualitásra köteleznék. Elsősorban azok a gyakoriak, ahol vakcina-ellenes propagandát tanítanak, vagy tudományellenes (egyházi) agendát. Pl. [link]

Ha valamivel nem értesz egyet, nyugodtan pontozz le, a te dolgod. De ha van benned becsület, akkor tedd meg, hogy tényekkel, érvekkel támasztod alá az állításod.

2023. febr. 12. 23:30
 19/25 anonim ***** válasza:
70%
14-es: mi bajod a borotvált férfilábbal?... Én 5 éve borotváltam le, és azóta is, nem bántam meg. Sokkal jobb. És hidd el, nem csak transzvesztiták és nővé operált férfiak borotválják a lábukat. Egyes sportágakban igenis előny. Az már csak az én személyes megjegyzésem, hogy egy szőrös férfiláb szerintem szarul néz ki. A mai lábam összehasonlítva a régi szőrössel ezerszer szebben néz ki. Pláne egy 50 km-es tekerés után...
2023. febr. 13. 08:45
 20/25 anonim ***** válasza:
14%
#19: Nem a szőrtelenítéssel van bajom, hanem ezzel az undorító lénnyel, aki harisnyában parádézik, mint egy nő.
2023. febr. 13. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!