A finn transz "jégtáncosnő" szerintetek is aggályokat vet fel a társadalom értékítéletével kapcsolatban? Mi lesz a következő? Szívműtét egy transz-orvos által?
Képzeljétek el a helyzetet: Valakinek az az álma, hogy orvos legyen, mert kiskorában állandóan nézte a Vészhelyzetet meg "megműtötte" a teddy maciját. Bekattan és azt hiszi, hogy tényleg orvos, pedig valójában csak 8 általánosa van. A pszichiátere adja alá a lovat, mert nem akarja, hogy öngyi legyen, és addig fajul a dolog, hogy Helsinkiben a kórházban rábíznak egy szívműtétet, persze az egészet veszi a TV is.
Természetesen elrontja, csak itt nem egyszerűen elesek, mint kedvenc jéghercegnőnk, hanem a beteg kínok között elvérzik.
#10 Én sehol nem látom, hogy a Transznemű emberek erőltetnék ezt, vagy akár a melegek. Van pár magáncég és magánrendezvény, akik saját szívük joga alapján azt csinálnak a saját pénzükkel amit akarnak. Ez egészséges embernek nem szabad hogy fájjon.
Aztán vannak a szélsőséges médiumok és a kormánypropaganda, amik 24/7-ben tolják az arcunkba az "LMBTQ propagandát". Ha ők nem írnának minden piszlicsáré esetről, akkor a hétköznapi ember nem is tudna róla. De ezek folyamatosan kurkásznak minden faluban, hátha történt valami, amitől tovább lehet habosítani a még nem eléggé feltüzelt normális embereket.
Faramuci módon a transznemű emberek helyett a magát jobboldalinak valló médiumok végeznek harcos LMBTQ propagandát.
A konkrét illető nem versenyzett, csak fellépő volt. Erkölcsileg megkérdőjelezhető a fröcsögők hozzáállása minden szinten. Álprobléma, propaganda, gyűlölködés, uszítás - ezek kellenének a kérdés alá keresőszónak.
Tudom, hogy a béka sejhaja alá leszek pontozva, mert akik nyomják a gombokat nem érték, hanem vélemény alapján pontoznak. Akkor is elmondom, mert így őszinte, így emberséges. Ha valaki egy pillanatra picit magasabb szinten végiggondolja a történteket, belátja mi zajlik valójában. De igaz, hogy nem mindenki képes átlátni. Mert az ember nagyon nehezen vált véleményt, nagyon nehezen ismeri be magának is, hogy téved vagy megvezették.
Megnéztem a linkelt vidit...
Szánalmas volt.
És belegondoltam abba, hogy ott vok a kislányommal ezen a fellépésen, mivel ő is korizik.
És mikor megkerdezte volna, hogy miért csinálja ezt a bácsi, néninek öltözve?
Mit kellene mondanom?
Mert oké hogy én szánakozva megnézem ezt a szerencsétlen szégyent...de egy 7-8 éves néző kisgyerekben mi játszódhat le végignézve ezt mikor felfedezi, felfogja hogy nem 1 testes nő esik kel, hanem az 1 bácsi, néninek öltözve.
12: csak itthon Magyarországon nem látod? Vagy külföldön is figyelsz?
https://www.youtube.com/watch?v=s6_iYcH-sto
15: ha utánajártál, bizonyára nem kerülte el a figyelmed a következő két fontos adat azáltalad linkelt oktatási intézményről:
1. Magániskola, azt csinálnak, amit akarnak és amibe a szülők beleegyeznek.
2. Episzkopális (keresztény) iskola. Ha problémád van a vallásukkal, fordulj hozzájuk bizalommal.
17 Tévesen feltételeztem, hogy minimális jártassággal bírnál az oktatást illetően. Az USA valóban tele van hazai szemmel rendellenesnek látszó oktatási intézménnyel. De nem az jellemző, hogy a tanulókat homoszexualitásra köteleznék. Elsősorban azok a gyakoriak, ahol vakcina-ellenes propagandát tanítanak, vagy tudományellenes (egyházi) agendát. Pl. [link]
Ha valamivel nem értesz egyet, nyugodtan pontozz le, a te dolgod. De ha van benned becsület, akkor tedd meg, hogy tényekkel, érvekkel támasztod alá az állításod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!