A politikában vagy a vallásban hazudnak többet?
Olyanra gondolok, amikor egy vallás a saját dogmáit igaznak fogadtatja el, a kereszténység magát egyedül üdvözítő útnak jelenti ki, azon belül is az egyházak ugyanezt stb. illetve,
hogy a médiából, TV-ből, újságokból, az utcai óriásposzterekről stb. árad a hazug egyoldalú megtévesztés, a propaganda.
Igaz is, olyan kérdést és válaszokat kellett volna adni, mint pl:
A) az USA-ban
B) Magyarországon
C) Oroszországban
hazudnak-e legtöbbet?
Az atvn volt valami esti műsor, ahol Kocsiscakó(vagy ki:) Oliviot kérdezte a riporter. A válasz igen, vagy nem lett volna. Ehelyett mesemondatokba kezdett. Hiába szegezte neki a riporter: "igen, vagy nem?"
Kínjában azt mondta végén: "de én most erről szeretnék beszélni". 😁
Na, az egész politika ilyen. A vallásos emberek némelyike meg detto. A saját szememmel láttam, hogy hazudott valamelyik, ráadásul egy gyereknek, pusztán azért, hogy ő neki valamilye meglegyen.
Nem beszélve a sok tarhálásuk, bezárt templomaik... Álszent, hazug sajnos a legtöbb.
Politikában szerintem egy hajszálnyival többet.
Összességében mindkét területen jeles hazugok tevékenykednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!