Lakáskeresésnél diszkrimináció?
Nos találtam egy kiadó ingatlant elég jó áron marketplacet. Ráírtam, elolvasta semmi, megérdeztem, hogy akkor nem aktuális már, elolvasta szintén semmi.
Na most ezután megértem pár ismerősömet érdeklődjenek ugyan abban a stílusban mert itt már sejtettem, hogy valami nem stimmel.
Szinte minden ismerősömnek aki írt reagált valamilyen szinten, egy ember kivételével aki szintén kissebbségi családnévvel rendelkezik mint én.
Mindannyian dolgozunk, nagyjából hasonló életvitellel, egyikünk se tűnik vészes alaknak.
Addig oké, hogy kicsiként beszólogattk primitívebb egyének na de azért fontosabb üzleti ügyekben ne legyen már ez.
Ez alapján lehet valamit kezdeményezni hivatalosan?
Csak a néven kisebbségi vagy a háttér is ténylegesen?
Sok Oláh van, aki nem cigány.
Akkor kérj segítséget baráttól, akinek válaszolnak, elmegy veled, amíg ki nem derül, hogy nem vagy cigány.
Meg lehet érteni a híradó néző magyarokat, meg akik saját maguk tapasztalják, hogy semmit kontaktust nem akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!