Mikor lesz vége a fehérekkel szembeni diszkriminációnak?
Én alig várom már, hogy fehérként elvigyenek.
Egy valamit kérek:
Az elsők között legyek, mert azon a helyen, ahol csak fehérek vannak, fel fog menni az ingatlanár elég durván 😂😅
hát sajnos előfordul a társadalomban, hogy átesünk a ló túloldalára. Így van ez a hetero- és homoszexuálisokkal is.
Bár Magyarországon nagyon erős még a homofóbia, de ennek ellenére a heterofóbia egy létező fogalom sajnos.
Nem igazán megy az embereknek a különbözőségek elfogadása, éppen ezért ma már van akit azért ítélnek el, mert pl miért nincs még tetkója,korábban pont fordítva volt, miért van tetkód. Persze még most is van, hogy ezért ítélnek meg valakit mert tetkós, de komolyan már megjelent ennek az ellenkezője, mi szerint akinek nincs tetoválása az szürke, unalmas, tömegember.
Ez ilyen, nem tudsz neki mit csinálni, de engem ilyenkor az vigasztal, hogy mindig is lesznek olyanok, akiket az ilyen sz@rságok nem érdekelnek.
Sajnos már mi fehérek vagyunk elnyomva...láttam kommenteket tiktokon fehér lányok alatt és fekete férfiak ilyeneket írnak, hogy a legrosszabb rémálmom meg stb...szóval eléggé cancelezve vagyunk.
Tenni ezellen nem is tudom, hogy lehete-e. Talán növelni kéne a fehérbüszkeséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!