Szerinted mikor lesz vége a COVID-járványnak?
Járvány mindig is volt, és mindig is lesz, akkor fog megszűnni, amikor már olyan szinten elgyengült a vírus, hogy nem fog komolyabb kárt okozni, mint egy sima influenza.
Hogy ez mikor fog megtörténni azt nem tudom, de én már nagyon unom ezt a hullámosdi dolgot, és egyáltalán nem látom azt, hogy a vakcinagyártók törekednének arra, hogy a jelenlegi vakcinatípusokat továbbfejlesszék.
A vakcinák egyébként fix, hogy nem működnek olyan szinten, mint azt kéne, ugyanis elvileg ha be vagy oltva, akkor 1%-nál kevesebb az esélyed arra, hogy elkapd a koronavírust (a koronavirus.gov) oldal tájékoztatása alapján, ehhez képest a mai fertőzöttek száma rekord adat.
És eléggé gáz ha engem kérdeztek, hogy van egy nem működő oltás, és nem a továbbfejlesztése a cél, hanem az, hogy minden lehetséges módon keverik őket, és random számokkal dobálóznak, hogy oké 2 ugyan olyan nem volt elég jó, akkor adjunk be a "parasztoknak" egy harmadik esetleg negyedik más milyet, amikor fél éve még állították, hogy nem fog kelleni 3.-ik oltás, és amúgy sem szabad őket keverni.
Én már rohadtul unom ezt az egészet.
Szerintem még 1-2 év biztosan kell még mire legyengül annyira a vírus hogy már ne okozzon ekkora gondot, meg addigra talán egyre több gyógyszer lesz, meg bízom abban hogy addigra már lesz egy stabilabban működő oltás is. Meg a vírus is legyengül azért valamennyire. Bízom benne hogy előbb utóbb vége lesz ennek mert ez így nem élet.
5-ös, ti ketten boldogak lennétek egy teljes bolygón, más emberek nélkül?
Mert akkor nem lenne élelmiszerbolt, orvos, tanár, kórház, autó, benzinkút, miegyéb. Csak ti, meg a vadállatok, meg a vírus..
Mivel az oltás bár biztosan segít valamennyit, nem tudja eltüntetni a vírust, akkor sem tudná, ha elég ember hajlandó lenne rendszeresen oltatni magát, az egyetlen esélyünk az, hogy a vírus kevésbé veszélyes irányba mutálódik. Végülis ez történt a spanyolnátha esetében is. Akkor 2-3 évig tartott. Most egyelőre még nem látni a végét.
Én szerencsés vagyok, mert egészen jól érzem önkorlátozva is, bár kétségkívül egyre több dolog hiányzik, de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!