Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerinted mikor lesz vége a...

Szerinted mikor lesz vége a COVID-járványnak?

Figyelt kérdés
Az újabb és újabb hullámoknak, az újabbnál újabb variánsoknak és az azt követő lezárásoknak, korlátozásoknak?

2021. nov. 19. 09:54
A kérdező szavazást indított:
2022-ben véget ér
2023-ban véget ér
A következő 5 évben nem ér véget
5-6 év múlva is meglesz, de már nem lesznek korlátozások, újabb hullámok
31 szavazat
1 2
 1/19 anonim válasza:
94%

Járvány mindig is volt, és mindig is lesz, akkor fog megszűnni, amikor már olyan szinten elgyengült a vírus, hogy nem fog komolyabb kárt okozni, mint egy sima influenza.

Hogy ez mikor fog megtörténni azt nem tudom, de én már nagyon unom ezt a hullámosdi dolgot, és egyáltalán nem látom azt, hogy a vakcinagyártók törekednének arra, hogy a jelenlegi vakcinatípusokat továbbfejlesszék.

A vakcinák egyébként fix, hogy nem működnek olyan szinten, mint azt kéne, ugyanis elvileg ha be vagy oltva, akkor 1%-nál kevesebb az esélyed arra, hogy elkapd a koronavírust (a koronavirus.gov) oldal tájékoztatása alapján, ehhez képest a mai fertőzöttek száma rekord adat.

És eléggé gáz ha engem kérdeztek, hogy van egy nem működő oltás, és nem a továbbfejlesztése a cél, hanem az, hogy minden lehetséges módon keverik őket, és random számokkal dobálóznak, hogy oké 2 ugyan olyan nem volt elég jó, akkor adjunk be a "parasztoknak" egy harmadik esetleg negyedik más milyet, amikor fél éve még állították, hogy nem fog kelleni 3.-ik oltás, és amúgy sem szabad őket keverni.

2021. nov. 19. 10:17
 2/19 anonim ***** válasza:
79%

Én már rohadtul unom ezt az egészet.

Szerintem még 1-2 év biztosan kell még mire legyengül annyira a vírus hogy már ne okozzon ekkora gondot, meg addigra talán egyre több gyógyszer lesz, meg bízom abban hogy addigra már lesz egy stabilabban működő oltás is. Meg a vírus is legyengül azért valamennyire. Bízom benne hogy előbb utóbb vége lesz ennek mert ez így nem élet.

2021. nov. 19. 10:39
 3/19 anonim ***** válasza:
90%
Soha, hogy vesszenek meg...
2021. nov. 19. 10:43
 4/19 anonim ***** válasza:
19%
Már az eleje óta a vírusnak szurkolok
2021. nov. 19. 10:51
 5/19 anonim ***** válasza:
6%
Remélem soha. Én és a szerettem le tudjuk győzni bizonyítottan, más élete engem nem érdekel. Legalább fellélegzik a Föld, hogy kicsit pusztul a szaporulat, nem jár annyi repülő sem. Számomra több a covid előnye, mint a hátránya. Nem fogom részletezni
2021. nov. 19. 11:00
 6/19 A kérdező kommentje:
4-es, milyen tekintetből? Hogy végezzen veled és a családoddal?
2021. nov. 19. 11:00
 7/19 A kérdező kommentje:

5-ös, ti ketten boldogak lennétek egy teljes bolygón, más emberek nélkül?

Mert akkor nem lenne élelmiszerbolt, orvos, tanár, kórház, autó, benzinkút, miegyéb. Csak ti, meg a vadállatok, meg a vírus..

2021. nov. 19. 11:04
 8/19 anonim ***** válasza:
30%

Mivel az oltás bár biztosan segít valamennyit, nem tudja eltüntetni a vírust, akkor sem tudná, ha elég ember hajlandó lenne rendszeresen oltatni magát, az egyetlen esélyünk az, hogy a vírus kevésbé veszélyes irányba mutálódik. Végülis ez történt a spanyolnátha esetében is. Akkor 2-3 évig tartott. Most egyelőre még nem látni a végét.

Én szerencsés vagyok, mert egészen jól érzem önkorlátozva is, bár kétségkívül egyre több dolog hiányzik, de ez van.

2021. nov. 19. 11:39
 9/19 anonim válasza:
100%
Úgy néz ki a vírusnak esze ágában sincs gyengülni. A mutáns eddig állítólagosan erősebb volt mindig mint az előző.Lehet ez az üzlet része, mert így jobban rá lehet ijeszteni az embereket bármire.
2021. nov. 19. 11:55
 10/19 A kérdező kommentje:
9-es, nem látom, mi ebben az üzlet. Mindenkinek csak kára van belőle, kivéve pár vakcinagyártót.
2021. nov. 19. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!