Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mikor lesz vége a covid...

Mikor lesz vége a covid járványnak?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem bírom tovább. Már az öngyilkosság gondolata foglalkoztat, ugyanis egyszerűen nem bírom tovább a járványhelyzetet. Vissza akarok térni a normális életemhez.
2021. szept. 7. 21:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
19%
Ajánlom figyelmedbe: [link]
2021. szept. 7. 21:26
 2/15 anonim ***** válasza:
30%

Most még maszk sem kell xDDD

Mi a bajod akkor?

Ha hónapokkal előtte írod ki megértem, de most?

2021. szept. 7. 21:29
 3/15 anonim ***** válasza:
90%
#2 egyszeruen elfaradt, belefaradt ebbe. Nem feltetlenul akkor erezzuk, hogy mindenbol eleg, amikor a legnehezebb idoszakot eljuk.. Hanem altalaban utana, mikor tul vagyunk rajta, akkor jon ki minden felgyulemlett feszultseg es azt erezzuk, hogy semminek semmi ertelme mar. En teljesen megertem a kedves kerdezot es az ilyen stilusu "valaszok" egyaltalan nem segitenek rajta.
2021. szept. 7. 22:22
 4/15 anonim ***** válasza:
19%
Próbáld élvezni, számomra a kijárási tilalom és a home office nagyon élvezetes
2021. szept. 8. 09:37
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
Ilyen kérdésre nem is érdemes válaszolni. :-(
2021. szept. 8. 09:49
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Engem a hülye országok közti korlátozások zavarnak a leginkább. Nem tudok oltatlan sehová utazni jóformán. Én nagy utazós voltam, a depresszióm és szorongásom nagyon hatékonyan kezeltem vele. Most meg érthető mód a depressziós és szorongásos tüneteim is felerősödtek mert ide vagyok kötve egy alapból depressziós északi országhoz.

Meg a párommal sem tudtam találkozni két éve mert ő külföldi.

Utálom a Covid-ot. Emberiségellenes intézkedéseknek tartom ezeket. Az emberek többségét megviselte mentálisan.

2021. szept. 8. 13:28
 7/15 anonim ***** válasza:
37%
Mit nem bírsz tovább? Hónapok óta szinte sehova nem kell maszk és oltási igazolvány sem nyitva van majdnem minden..
2021. szept. 9. 09:03
 8/15 anonim ***** válasza:

6-os egyetértek veled. Ez az egész arra megy ki, hogy az emberiséget tönkretegyék. Ember által generált ez az egész vírus hisztéria.

Amúgy addig fog tartani ez az egész, kedves kérdező, amíg az emberek meg nem unják és tele nem lesz a hócipőjük ezzel az egésszel. Csak az nem látja, aki nem akarja, hogy mi folyik itt...

2021. szept. 10. 17:34
 9/15 anonim ***** válasza:

8

Igen, csak nehogy késő legyen. Kitudja mikre képesek a felettünk uralkodó hataloméhes és kontrollmániás őrültek.

2021. szept. 11. 10:01
 10/15 anonim ***** válasza:
9-es.. Lehet már késő?
2021. szept. 11. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!