Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ez már nem képmutatas, szerint...

Ez már nem képmutatas, szerintetek?

Figyelt kérdés

[link]

Amerikai médiafigyelő szervezet szerint drasztikusan csökkent az lmbtq emberek ábrázolása a filmekben.

1 - talán azért, mert a filmstúdiók rezonálnak az emberek igényeire? Csak tipp, de rohadt bosszantó az, amikor már az első képkockáról üvölt, hogy ő csak egy erőltetett kvótakarakter, senki nem kíváncsi rá, a filmhez semmit nem ad hozzá, cserébe kap 5-10 perc felesleges játékidőt, hogy ne legyen rasszistának titulálva a film

2 - ekkora képmutatás a világon nincs. Legyen meleg vagy transz és itt ki is merült a megfelelési kényszer? Miért? A cikk megemlíti az Örökkévalókat is ami átment az lmbtq rostán, de miért is? Miért a szuperdögös Salma Hayek a főszereplő? Hol maradnak a plus size főhősök? Talán ők nem lehetnek azok? Soviniszta bagázs. És wonder woman? Miért az 50 kilós Gal Galdot játssza?? Bizonyára vannak nagyon tehetséges, törpenövésű autista színésznők, ők hol vannak?

Tudom, innen már nem jövök vissza, egy rasszista náci vagyok amiért szerintem ezt már iszonyat túltolja Hollywood, pedig alapesetben nincs bajom az lmbt közösséggel. Ha lesz gyerekem, neki is azt fogom tanítani, hogy nem vagyunk egyformák és attól mert valaki különböző, még ugyanolyan teljesértékű ember, akárcsak mi.

A bajom azzal van, hogy amikor valamit ha akarod - ha nem ráderőltetnek, az bizony mindig kontraproduktív lesz.

Az meg nettó vicc, hogy rotten helyett lassan lmbtq score lesz. Mondjuk belegondolva, amiben nem szerepel legalább egy afroamerikai, ázsiai, lmbtq, erős és független nő azt eleve lehúzza a rotten.

2022. dec. 16. 17:21
 1/2 anonim ***** válasza:
81%

Azt sem értem, hogy ezt minek kell számolni. Tegyenek bele meleg karaktereket ha fontos, vagy értelme van, de azt sem számoljuk, hogy hány kiskutya van a filmekben.

Ha kell bele kutya, legyen, ha nem, akkor meg felesleges.

Mondom ezt úgy, hogy magam is érintett vagyok a témában.

2022. dec. 16. 17:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem, nem az
2023. márc. 12. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!