Érettségi találkozóra (10 éves) szerintetetk nem túlzás a 3 fogásos vacsora? (Árban így 6000 Ft felett jön ki/ fő, mert a tanárokét is a diákok állják+ italcsomag is lenne a 3000 Ft-os vacsora mellé)
Én is ezért nem mentem a miénkre pár éve. 5000 forint lett volna az étel, plusz még az italok fogyasztás szerint. Hozzátéve, hogy a lányok meg süssenek mellé valami süteményt otthon és hozzák el. Írtam a szervező srácnak levelet, hogy én ezt sokallom, meg én este 4-kor nem vágok be általában egy lakodalmas menüt, terveim szerint legfeljebb egy salátát rendelnék egy teával, nem tartok igényt a levesre és sültes tálakra. A válasz az volt, hogy akkor ne menjek, mert nincs olyan, hogy én külön rendelgetek. Hát nem mentem.
Szerintem Nálatok is ez lesz... Felnőtt emberek vagytok, egy éttermi rendelést mindenki meg tud oldani. A tanárok fogyasztására beszedhettek egy fejenkénti összeget, a pincérekkel megbeszélitek, hogy azokat a fogyasztásokat számolják külön, majd egy tételes elszámolással minden résztvevőnek visszakülditek az esetleg megmaradt pénz rá eső részét a közösen összedobott összegből.
Szerintem a "mai körülmények" között ez soknak számít.
Több volt osztálytársam sem tudná kifizetni ezt az összeget.
Neked van igazad, de ő is be fogja ezt látni.
Lol, előző, és ha valaki nem tud sütit sütni? Istenem, de beszűkült lehetett az a srác.
Nálunk az volt 5 évesen ,hogy gyerekek ide megyünk majd enni mindenki hozzon pénzt, azt esztek amit rendeltek. Nem volt vita ,nevettünk jól éreztük magunkat és a munkanélkülinek nem kellett szégyenkezzen ,hogy nem jön/nem eszik.. Simán vett olcsóbb kaját.
Én a helyedben mondanám a másik szervezőnek ,hogy a,b menü mindenki írjon ,hogy melyiket akarja és kész..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!