A Telekom karácsonyi reklámban a buszvezető most nő vagy férfi?
Figyelt kérdés
Egyáltalán nem nőies az arca, de fülbevalója van és az egyik SMS-ben "Anya" szerepel, de nem egyértelmű, hogy az neki szól-e vagy valaki más telefonja.2022. dec. 11. 21:56
A kérdező szavazást indított:
Nő
Férfi
28 szavazat
2/10 anonim válasza:
Különben is, a reklám végén Gittának szólítják.
3/10 anonim válasza:
Én meg azt nem tudom,hogy hívja föl a Matyit,ha annak a buszon maradt a telefonja....vagy lehet,hogy az otthoni számát hívja....vagy a Matyi telefonjából kinézi az anyja,vagy a csaja számát és kéri a Matyit a telefonhoz...mindegy is,nem ez volt a kérdés. Nő. Gitta.
4/10 anonim válasza:
Matyi hívja a telefonját, a hosszabb verzióban rezeg, mielőtt Gitta felvenné.
5/10 anonim válasza:
#4 köszi,akkor én azt még nem láttam. Rejtély megoldva😁
6/10 A kérdező kommentje:
Van egy hosszabb verzió? Azt én sem láttam. De a Gitta sem rémlett, ezek szerint nem figyeltem eléggé. :)
2022. dec. 12. 08:43
8/10 A kérdező kommentje:
Hát, mindenesetre szegénykém elég csúnya.
2022. dec. 13. 19:55
9/10 anonim válasza:
Nem Ritának hívják?
Különben meg leszbi reklám...Férfinek látszó nő.
10/10 A kérdező kommentje:
Ja. Reverse trap.
2022. dec. 19. 08:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!