Mit gondolsz az önkiszolgáló kasszákról?
Szeretem őket és szívesen használom is. Mivel egyedül élek és ritkán főzök, továbbá közel is van a bolt, én inkább 1-2 naponta csinálok egy kisbevásárlást, nem pedig egy nagyot hetente vagy még ritkábban. Azt a 4-5-6 terméket, amit esetleg veszek, azt pedig elég könnyű gyorsan lehúzkodni egy automata pénztárnál, aztán telefonnal gyorsan ki is fizetni az egészet. Szerintem ezek alapvetően erre lettek kitalálva: egy kosárnyi kisbevásárlást gyorsan lezavarni.
Na de egy bevásárlókocsinyi termékkel annyira nem szívesen használnám ezeket. Furcsán is szoktam nézni azokra, akik egy köbméternyi dolgot pakolnak rá ezekre. Ilyen esetekben szerintem gyorsabb egy "profi" kasszás.
Szerintem aki akar, menjen oda, aki meg nem, annak legyen hagyományos.
És ne csak egy, hanem nyissanak többet is.
Pont nemrég olvastam, hogy az önkiszolgáló kasszák mennyi bacit terjesztenek, mert sokan nem mosnak kezet xarás után sem és utána azzal fogdossák össze... Hát, így örüljetek eztán az önkiszolgáló kasszáknak! :XD
Én, amíg csak lehet, hagyom kiszolgálni magam a pénztárosok által, akiknek munkát adok és nem támogatom a gépeket, hogy elvegyék tőlük a megélhetést!
37: senki nem írta, hogy a pénztáros steril....
Boldogok azok, akik nem tudnak szöveget értelmezni, ugye? :)
ma 09:44
Ugyanez áll a kosarakra, bevásárlókocsikra is. Az nem zavar?
Az önkiszolgáló kasszáknak van előnye is. Én szeretem őket. Ha keveset vásárlok akkor kifejezetten gyorsabb és kényelmesebb módja a fizetésnek, mint topogni a kasszás-sorban a nagy bevásárlásukat végzők mögött.
Mekiben meg kifejezetten jobbnak tartom mint az élőpénztáros verziót.Úgy állítom össze a vásárlás ahogy akarom, változtathatok az összetevőkön, menet közben módosíthatok, nincs félreértés - félrehallás, nem akar rám tukmálni ilyen - olyan akciót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!