Miért kell ennyire "küzdeni" a falevelek ellen?
Figyelt kérdés
Sok helyen látom, hogy a lehullott faleveleket nagy munkával igyekeznek eltávolítani. Ezt a levélfújkáló marhaságot is használják, visít, mint az őrült. De ennek mi értelme? Kit zavarnak a lehullott falevelek? Vagy miért baj, hogy ott vannak a földön? Egyszer egy parkban láttam, hogy lefújkálják ezeket az útról, máskor meg egy iskola előtt a járdán és az autóúton fújkálják. Ezek a levelek akadályoznak valakiket a közlekedésben? Vagy mi értelme eltávolítani? Még csak orra sem lehet bennük esni. Még ha térdig érne, megérteném, de ennek mi értelme? Van pár falevél a földön, és? Miért baj? Teljesen természetes, kárt nem okoznak, senkit nem zavarnak semmiben, parkban végképp nem, iskola előtt meg szintén nem lenne gond.2022. nov. 22. 22:55
11/14 A kérdező kommentje:
5. Annyira bírom a magadfajta okoskodókat, akik teljesen ismeretlenül egy kérdés alapján eljátsszák, hogy mennyivel okosabbak a másiknál. Amúgy csak annyit, hogy valószínűleg kétszer annyi idegen nyelven beszélek, mint az összes hozzászóló együttvéve, szóval majd ha személyesen találkozunk, akkor mondd a szemembe, hogy kiskamasz vagyok. Ja, amúgy már kamaszon is több nyelven beszéltem, mint az átlag felnőtt lakosság. De hát így szép az élet, hogy a nagyonmegmondó okoskodó emberek nyomatják írásban a dolgokat, mert szóban nem megy nekik jól megmondani a magukét. Az egó csak akkor nagy, ha nagybetűvel írjuk, de inkább csak latinul.
2022. nov. 23. 19:10
12/14 anonim válasza:
jól van, jól van, nyugi már, nem én tehetek róla, hogy a lenéző, "ó de jobban tudok mindent mindenkinél" hozzáállásodhoz nem tűzted hozzá a nyelvvizsgapapírjaidat, pedig akkor egyből értettem volna mért vagy olyan okos olyan témában, amihez láthatóan nem konyítasz :(
13/14 anonim válasza:
Az a baj valóban kérdező, hogy a parkokban is az összes fa alól elhúzzák. Holott igazából minek is kéne oda bárkinek rámennie? Általában a betonon / aszfalton szoktunk közlekedni, padok is ott vannak ráülni stb.
Az hogy a fa alatt a természetes tápanyag-utánpótlása ott van valóban nem kéne zavarónak lennie.
Nem, nem büdös ha berohad. Én kifejezetten szeretek egy kiadós eső után ázott erdőben sétálni, nem mondanám büdösnek. A büdös az amit a tengernyi autó meg busz kipöfög, meg a dohányzó emberek százai amit kifújnak...
14/14 anonim válasza:
Utálom a levélfúvót, és nálunk még a hivatalos szervek is azzal takarítanak. Csak épp például ráfújják a kerékpárútra, és otthagyják, én kerékpárosként ennek nem igazán örülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!