Dzsúdló miért olyan felkapott/népszerű? Még hangja és zenei értékrendje sincs...
Figyelt kérdés
2022. nov. 16. 23:55
1/5 anonim válasza:
Szerintem neked nincs füled kedves 🤣🤣🤣
2/5 Isti22 válasza:
Mi az a zenei értékrend? :)
Amúgy valóban nem jó énekes, de szerintem nem is nevezi magát énekesnek, és ez elmondható a popzene 90%-ára.
3/5 anonim válasza:
Annyira "felkapott/népszerű" nem lehet, mert még sose hallottam róla.
4/5 anonim válasza:
Hat igen hármas, a te seggedből süt a nap. Ha te nem ismered, akkor ki a fasz lehet. De vajon ki a fasz lehet a hármas kommentelő?
5/5 anonim válasza:
Nem értek egyet ezzel. Felkapott és népszerű, mert látszik, hogy szereti, amit csinál, ebből adódóan pedig tökéletesen csinálja. Az én szememben tökéletes. Mély, fülbemászó szövegeket ír, úgy ki tudja adni magából a sok érzelmet, fájdalmat a zenéin keresztül, hogy engem a hideg is kiráz. Sok embernek segít ezzel, ha meghallom a hangját, egyfajta nyugalmat érzek. Szerintem igenis egy nagyon tehetséges előadó, aki emberileg is a helyén van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!