Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Azt látom magam körül, hogy...

Azt látom magam körül, hogy mindenki úgy odavan a karácsonyért, hogy ilyenkor mindenki úgy szeret mindenkit, mert ez a "szeretet ünnepe"... Engem viszont nem érdekel az egész, olyan "műnek" érzem. Egyedül vagyok ezzel?

Figyelt kérdés
2008. dec. 24. 22:34
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem ti vagytok többen. Annyit hallom, h jaj karácsony, fúj karácsony, hogy már kezd kellemetlen lenni, hogy én pl. tényleg szeretem. Nem az eltúlzott dekorációk miatt meg ilyesmi, hanem mert családdal itthon, nyugiban, finom kajákkal, ajándékokkal (adni is szeretek), fenyőillat, szerintem tökjó.
2008. dec. 25. 01:38
 12/26 anonim ***** válasza:
70%
Az az igazság, hogy nagyon meglepődtem, hogy ennyien nem szeretik a karácsonyt.ÉS rájöttem, hogy az emberekben önzöség van és magánakvalóság.Ma amikor a abrátnőmet ajándékoztam, mesélte, hogy milyen borzalmas ajándékot kapott a nagyszüleitől ,lényeg, hogy nem tetszett neki.Próbáltam magyarázni neki, hogy örvendjen, hisz én pénzt kapok a nagymamámtól. nem ment el nekem külön vásárolni, nem fektetett semmi hangsúlyt.Persze, hogy nincs honnan tudja a nagymamája ,hogy mi az utolsó divat, de nem értékelte ő ezt.Ezt látom bennetek is.Hogy nem arról szól nektek, hogy meglepem, egyik szerettemet valamivel, és örvendek ha tetszik, neki.Ha egy emberrel nem vagy közel, és általában konfliktusos a kapcsolatotok, akkor normális , hogy nem lesztek karácsonkor a legjobb barátok, de ha egyetlenegy jó szót szólsz hozzá az már valami.És ezt kell érezni, hogy hogyan okozzál örömöt.És ha te ennek nem tudsz örülni, akkor ott komolyabb probléma van.
2008. dec. 25. 02:05
 13/26 anonim válasza:
84%
Az egész már csak vmi kereskedelmi karácsony.Utálom.Bár én soha nem szerettem családi dolgok miatt is.
2008. dec. 25. 08:37
 14/26 anonim válasza:
84%

Èn is csak a gyerekek miatt csinálom.

Mostanában nem vagyok jó a férjemmel, apám anyám még csak fel se hívott idáig.

Miért éppen most kéne mindenhez jó pofát vágni?

Miért éppen most kéne azokkal az emberekkel kedves lennem akikkel egész évben az idegeimre mentek?

Meghívásokat elfogadni ahol nem is érzem jó magam?

NEM! Nem szeretem.

2008. dec. 25. 09:21
 15/26 anonim ***** válasza:
88%
Én se szeretem,ideges vagyok,és egyedül érzem magam,pedig nem így van.Sokkal nagyobb meglepetés,ha hétköznap lepnek meg,és akkor gondolnak rám. Most mindenki mindenkitől elvárja,és ez rossz.
2008. dec. 25. 09:39
 16/26 anonim ***** válasza:
2008. dec. 25. 09:41
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell sírni. Ez egy szabad ország, nem kötelező megünnepelni a karácsonyt. Én pl. a halottak napját utálom, ezért nem is "ünneplem" meg. Your life - your choice.
2008. dec. 25. 11:16
 18/26 anonim ***** válasza:
79%
hát én nem az ajándékok miatt utálom a karácsonyt.Én igenis tudom értékelni akármilyen kis kütyüt kapok.Egyszerűen akkor mindenki így szeretlek úgy szeretlek egy hét múlva meg el van felejtve.meg mire minden kész van karácsonyra olyan hulla vagyok hogy csak aludni lenne kedvem.
2008. dec. 25. 12:14
 19/26 anonim ***** válasza:
79%
Ami eszembe jutott, hogy ilyenkor iwiw-en szállingóznak a karácsonyi üdvözletek, de körlevél szinten, vagyis van annak az üzenetnek még egy rakás címzettje. Én ezekre nem szoktam válaszolni, ha egyébként az illető az év többi napján felém se néz. Nem tudom, ki hogy van ezzel.
2008. dec. 25. 12:19
 20/26 anonim ***** válasza:
66%

Hát szerintem itt sokan nagyon el vannak tévedve...

Ezért tartanak ott a mai karácsonyok, ahol tartanak...hát könyörgöm! A karácsony egyeltalán nem az ajándékozásról meg az ajándékról szól...

Örüljönek az emberek ha együtt lehetnek legalább ezen a 3napon békességben, szeretetben a családjukkal...

ekkora önzést. jajj mit fogok kapni?..jajj nem tetszik amit kaptam... hát nem erről szól ez az egész fogjátok már fel!

(tisztelet a kivételnek)

2008. dec. 25. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!