Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért csinálják a Magyarország...

Miért csinálják a Magyarországi barátaim ezt? Talán velem lenne a gond?

Figyelt kérdés
Tehát Németországba lakok kb másodikos korom óta, es minden évente 1szer jarunk haza nyáron, pár hétre így tényleg nem igazan vagyok valami sokat Magyarországon. Lényeg a lényeg hogy itt Németországba rengeteg barátnőm van, normalisak stb de mégse érzem magamat annyira jól velük, még is van valami ami miatt nem. Ezért legtöbbet anno, Unokatestvéreimmel beszélgetem interneten mivel Magyarországon laknak, meg így Magyarországi baratokkal, akikkel kicsit is ugy éreztem hogy több az összhang. Idén jottem rá mindenre, hogy az unokatestvéreim (lányok) akik annyi idősek mint én, csak azért foglalkoztak velem hogy vigyek nekik haza valamit Németországból, csak azert jottek el hozzám mert hogy fix tudok valamit adni meg ilyenek, tehát szeretet nem volt az fix. A "baratnőim" szintén ilyenek voltak csak azért beszélgettek velem mert épp nem volt mással, vagy mert nekem van azt biztos adok. Idén nyáron, élőbe mindegyikkel össze vesztem, és rájöttem hogy nekem mint "Németországi lány" felesleges Magyarországiakkal barátkozni. Az utolsó barátnőm az addig írt amig 14 éves létére nem talalt maganak valami "palit" holott amig velem beszelgetet játszotta a félős lanyt hogy ő ilyen szent meg olyan szent, meg ilyen normalis meg olyan, most nemtudom hogy velem van a baj hogy én ilyeneket nem tudnék csinálni, nem lenne hozzá szívem, vagy pont hogy velük. Most hogy let barátja még be se követ, nem ír stb. Oké en nem varom el hogy 0-24be foglalkozzon velem vagy bármi ilyesmi, De legalabb irhatott volna, vagy valami, és elvileg en vagyok az "egyetlen baratnői" mert szerinte a tobbi lany "Hulye k*rva" de azert amikor előttük van akkor Best Friends. Visszont az is fura hogy Németországba nem messze tőlünk laknak az unokabattyaim 18-22 évesek, és mintha ezek a rokonaim, meg a Magyarországi rokonaim mintha full 2 külön bolygorol jottek volna. Kedvesebbek, normálisabbak, nem azert foglalkoznak velem hogy adjak nekik vagy bármi, meghallgatnak, és tényleg hogy ők az egyetlen "barataim" akik nem irigyek, féltékenyek, rosszindulatuak, vagy épp bunkok, tuti hogy bele fogok csöppeni még egy olyan társaságba itt, akikkel jól fogom magam érezni csak azért ez eléggé szarul tudd esni, mint pl az is hogy volt egy barátnőm akivel még anno Magyarországon ovodába is egyutt jártunk, ismerik egymast a szuleink mar nagyon régóta, és hozzánk nem engedte el aludni a lányát, de olyan Házibuliba (egyedul) ahol 18-28 évesek vannak, oda meg zokszó nélkül elengedte, és csak 15 éves.
2022. nov. 10. 19:00
 1/3 anonim ***** válasza:
41%
hány éves vagy? A németországi tartózkodás valamelyest felment a helyesírás alól, de ez az ömlesztett szöveg.... borzalmas olvasni...
2022. nov. 10. 19:19
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A külföldiről/nyugatiról sokan azt hiszik, hogy gazdag is, és le akarják húzni. Szard le őket, kész.
2022. nov. 17. 18:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Az lenne a legideálisabb, ha találnál ott kint, Németországban élő magyar barátnőket.

A helyedben próbálkoznék neten keresni, vagy elmennék többféle közösségbe, ahol esélyes, hogy találkozok új barátnőkkel. Ha nem jön össze magyar, akkor német, vagy más kint élő külföldi.

2023. jan. 12. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!