Feljelentett a fogorvos. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Magánnál voltam foghúzáson. Én azt hittem ilyen 15.000 Ft kb. Ennyi pénz volt nálam, majd szépen kihúzta és közölte, hogy 30.000 Ft. Mondom azt nem tudom kifizetni sajnálom. Másik városban is lakok jóval messzebb. Mondta jó akkor viszont rendőrt kell hívnia, mert ez olyan mintha lopás lenne. Mondtam ilyen erővel én jelenthetném fel ő meg kilopta a fogamat. A 15000 ft-ot odaadtam és távoztam, mondta megteszi jogi szerű lépéseket. Most eléggé félek, mire számíthatok?2022. okt. 31. 08:21
11/20 anonim válasza:
15 ért csak a kilincset foghatom meg!
12/20 anonim válasza:
Miért nem sztk - ban huzattad ki, ha 15 ezer forinttal a zsebedben mész magánhoz?
13/20 anonim válasza:
Vidd be vagy utald át neki a maradék összeget és nem fog feljelenteni, ha pedig már megtette, akkor visszavonja.
Ez magadtól eszedbe se jutott?
14/20 A kérdező kommentje:
Hála isten megoldódott.köszi mindenkinek 😀
2022. okt. 31. 11:28
15/20 anonim válasza:
Hogyan? Elszöktél Szerbiába? :D
16/20 anonim válasza:
Hogyan? Visszaültette a fél fogadat, vagy a nagyi elment, és rendezte a számlát?
18/20 anonim válasza:
Van egy olyan hasznos szokás, hogy akció előtt rákérdez az ember, mibe fog az neki fájni. Hinni a templomban kell. Az egy másik kérdés, hogy felháborító árak vannak, értem én, hogy nem könnyű összekaparni annyit...
19/20 anonim válasza:
Hü lye vagy, bocsánat. HOgyhogy nem kérdezted meg előre, hogy mibe fog kerülni???? Ez az alap. De még hü lyébb vagy azért, mert magán orvoshoz mentél. Egy fogat mindenki ki tud húzni, sőt, sokkal lelkiismeretesebben dolgoznak az állami fogászaton. Lehet, ott meg is mentették volna a fogadat idegkezeléssel pl.
20/20 anonim válasza:
"Egy fogat mindenki ki tud húzni"
Hajaj... Te nem ismered a körzeti orvosom. Egy fiatal csaj, korábban apuci volt a körzeti, de ő már csak maszekban tolja. Hallottam olyan sztorit, hogy az asszisztens húzta ki helyette a fogat. Mindenesetre nekem nem merte, inkább elküldött a szájsebészetre.
De maszekhez menni foghúzásért tényleg nem érdemes, inkább kérni kell beutalót a szájsebészetre, ha a valaki nem bízik a körzetisében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!