Mi értelme van az ilyen kilakoltatások elleni tüntetéseknek, fizikailag fellépő aktivistáknak?
Figyelt kérdés
szép gesztus hogy nem értenek egyet a helyzettel, de miért kell cirkuszolni ha úgysincs értelme? visszatartják az ajtót, szét kell bontani mindent meg erővel elhurcolni őket a rendőrségnek és úgyis az a vége a szerencsétlen lakó számára mintha az első szóra magától ment volna :(2022. okt. 27. 17:53
1/9 A kérdező kommentje:
most is láttam egy esetet, szörnyű hogy hogy kell lezajlania https://www.youtube.com/watch?v=cv9y1CWGRJM
2022. okt. 27. 18:03
2/9 anonim 

válasza:

Ha minden embert meg lehetne ilyenekkel vedeni, senki nem fizetne lakbert, senki nem torlesztene adossagot. Ne haragudj, de teljesen jogos a kilakoltatas. Az embereknek eloszor merlegelniuk kellene, mielott kolcsont vesznek fel.
3/9 A kérdező kommentje:
úgy látom nem ment át a kérdés 2-es, nem mondtam hogy nem jogos. csak hogy miért lépnek fel ellene hiába
2022. okt. 27. 18:24
4/9 anonim 

válasza:

Bocs, de ez a videó az elmúlt két napban vagy 5 kérdésben szerepelt! Mi ez, valami relkálm vagy micsoda???
5/9 anonim 

válasza:

De, atjott a kerdes, csak mire megneztem, mar felhuztam magam a hisztin, amit levagtak a lakok. Bocsi.
6/9 A kérdező kommentje:
na, úgy látom nem csak engem indított meg kicsit, én itt nem is figyeltem hogy kérdezték volna, most dobta fel a youtube, gondolom népszerűbb
2022. okt. 27. 18:41
7/9 anonim 

válasza:

Mert ez szemétség a hatalomtól sajnos lassan csak megdögölni érdemes itthon😭😟😟
8/9 anonim 

válasza:

Itt is kijön a MHM-mentalitás:
"A sors és a jóisten által legyen örökre átkozott minden olyan személy aki az ilyen és ehhez hasonló akcióban részt vesz,és aki engedélyt is ad az ilyen kilakoltatásokra."
aztán
"Szégyen ez az egész.
Kíváncsi vagyok a kisebbséggel is így járnának-e el..."
"Szeretnék látni ilyen kilakoltatásokat a Hős utcában !!!!"
És ezért nem ér szart sem a szélsőjobb. Ha a magyar nem fizet, akkor igazságtalan a kilakoltatás. Ha a cigány nem fizet, akkor hurrá, jó munka volt. Az igazság pedig az, hogy a hitel mindig kockázatos volt és az is lesz.
9/9 Darius- 

válasza:

Semmi. Pénzelik oket, hogy tuntessenek Soros és a hatterhatalom emberei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!