Kiváncsi vagyok, mi a véleményetek a forditott kulturális sokkról?
Úristen, nem kevertelek össze senkivel, csak pontositott, privát válasz üzit küldtem a hozzászólásodra...De már akkor tényleg rá kell kérdezzek:
Mi a fenét keresel itt, ezen az oldakon és szólsz hozza olyan dolgokhoz, ami neked sem inged, sem gatyád???
Kérdezö: csak halkan jegyzem meg, TE IS anonim vagy, te is névtelenül írogatsz! (Mellesleg sokan - többek közt én is -azért nem írnak ki nevet, mert sok primitív lény attól kezdve rádszáll, inzultál, stb)
Az egyik elözö válaszolónak meg: semmiféle tolerancia nem tudja semlegesíteni, ha Nyugat-Európából akarsz visszaköltözni és látod azt a merhetetlen koszt, azt, hogy az emberek egyáltalán me figyelnek másokra, a magyfokú rosszindulatot, ami Magyarországon megszokott.
17-es: nem akarok kötözködni, de MINDENKINEK van válaszott neve, csak akik nem teszik publikussá, azoknál mindig az ANONIM megnevezés jelenik meg. Ez nálad is így van beállítva, mert különben a kérdésed fölött ott lenne a választott neved "Helikon", de ez nincs ott.
Egyszer nyisd meg az oldalt bejelentkezés nélkül, és nézd meg a válaszaidat, akkor látni fogod, hogy te is anonimként szerepelsz.
(Feltételezem, ezt nem tudtad eddig, tényleg nem stresszelni akarlak)
Én pedig a 13-as vagyok (azóta először), és mivel semmiféle privát üzit nem kaptam tőled, ez is azt mutatja, hogy összekevertél valaki mással.
Egyébként csak egy adalék ahhoz, amit felvetettél: én például rendkívül meglepődtem azon, amit Írországban tapasztaltam, és szerintem messze kimeríti az igénytelenség fogalmát, méghozzá az, hogy a ruhaüzletekben a ruhák le vannak dobálva a földre, és nem csak néhány, ami mondjuk véletlenül leesett, hanem rengeteg, amit a kedves vásárlók levettek a vállfáról, majd, mivel mégsem akarták megvenni, simán ledobták a földre! Ilyen itthon nincs. Senki nem dobálja a földre a holmikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!