Ha népszámlálásnál nem tudok váltani személyek között, valaki tud még megoldást esetleg?
Figyelt kérdés
Azajánlottakat kipróbáltam, töröltem a gyorsítótárat, kipróbáltam minden támogatott böngészőn, és másik számítógépen is...4 főnek kéne lennie,de csak egyet ad be...2022. okt. 16. 20:22
1/8 qkker1 válasza:
Beírtad, hogy négyen laktok ott? Valahol az elején van.
2/8 A kérdező kommentje:
Persze..ott is vannak a személyek elmentve..de később amikor lehetne választani közöttük a legördülőben csak egy személy van..őt már ki is töltöttem de utána azonnal azt írja hogy beküldhetem..
2022. okt. 16. 20:53
3/8 qkker1 válasza:
Megpusztult a rendszer, túl sokan hagytátok az utolsó pillanatokra!
5/8 A kérdező kommentje:
Bocs de nekem ilyen mióta elindult..mindig próbáltam rajta változtatni, hosszú órákat vett el az életemből, nem az utolsóra hagytam, csak most még gondoltam megkérdezem hátha valaki tud valamit
2022. okt. 16. 21:03
6/8 anonim válasza:
Volt ilyen nekünk is, új kódot igényeltem.
itt kell lenyitni:
"Hol találom a belépési kódot?"
ott van, hogy: Belépési kód igénylése
Ügyfélkapu azonosítóval igényeltem.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi, gondoltam rá, de sajnos nincs ügyfélkapum, és másnak sincs közülünk.. nem tudom miért adnak ki valamit a kezükből, ami nem működik.
2022. okt. 17. 11:53
8/8 qkker1 válasza:
Nálam tökéletesen működött, mi is négyen vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!