Miért nézik le , nácizzák , fideSS-ezik azokat akik éreznek valamit a hazájuk iránt itt Magyarországon?
Komolyan nem értem , ennyire kiveszett a hazaszeretet a magyar emberből?
Nem értem a kommunizmus vágta ki csírájáig vagy nem tudom.
Lehet , hogy azért mert sokan azt hiszik ,hogy nacionalistának lenni eggyet jelent a fideszességel de ez persze ,hogy nem igaz.
Azt hiszik hogy csak mi hazánkos meg fideszes nacionalisták vannak.
Ez látszik az alak kommentjéből is.
Egy jobb nacionalista csoportra lenne szükség.
"tudom mit csinál a Fidesz , ugyan úgy ahogy a baloldal"
A gond ott van, hogy a Fidesz van éppen kormányon és van hatalma, lehetősége azt csinálni, amit akar.
A baloldalnak nincs hatalma, nincs lehetősége semmit csinálni.
Legfeljebb járatja a száját, de abból, amig nincs hatalmon, semmi hátrányom nem származik. Már bő 10 éve..
Na, a sötét fidesznyik kérdező még meg is fenyegetett privátban 🙄
Az üzenet szövege:
Itt fejtsd ki a véleményed meglátjuk hogy mekkora a pofád. Ugye tudod ha itt írsz bármit kiírom a kérdés alá, szóval úgy válogasd meg a szavaid. De arra számíthatsz , hogy legjobb esetben is pár napra tiltanak , mert ahogy elnézem a kommenteidet már nem ez lesz az első törölt komment.
Ich wünsche Ihnen einen schönen Tag, Genosse Liberalist
"Na, a sötét fidesznyik kérdező még meg is fenyegetett privátban 🙄"
Még mindig nem fideszes, de eleve az a probléma hogy ezt nem értitek, igy felesleges etéren veled vitáznom.
13# látom nem jött át. Nem tűnt fel ,hogy törölték a válaszaidat akkor biztos neked van igazad .
Amúgy jó tudni , hogy ez fenyegetés ez egy szimpla figyelmeztetés hogyha írsz akkor ne úgy írj ahogy a válaszok között .
az van, hogy Fidesz kb kisajátította a jó nacionalizmust, a jó vallásosságot, és bemocskolta bűnözéssel. De!
Vannak egyéb jó nacionalisták, vagy annak látszóak, csak kevesen.
Mzp, és ... Polgári Válasz pártja, ha a politikát nézzük.
Ami még hozzátapadt a nacionalista kifejezéséhez: zsidózás, homofóbia, libsizés, stb. Tehát több elutasító viselkedés tapad a kifejezéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!