Miért nézik le , nácizzák , fideSS-ezik azokat akik éreznek valamit a hazájuk iránt itt Magyarországon?
Komolyan nem értem , ennyire kiveszett a hazaszeretet a magyar emberből?
Nem értem a kommunizmus vágta ki csírájáig vagy nem tudom.
Lehet , hogy azért mert sokan azt hiszik ,hogy nacionalistának lenni eggyet jelent a fideszességel de ez persze ,hogy nem igaz.
1# oké akkor azok vagyunk most boldog a kis lelkecskéd? Akkor én meg azt mondom, hogy ti libsik meg eladnátok az országot .
Amúgy egy kifejezetten irritáló entitás vagy .
De érdekelne az indoklás ,hogy miért vagy ezen az állásponton.
És akkor most , hogy ezen túl vagyunk várom tovább a válaszokat.
"ti libsik meg eladnátok az országot "
Ez még csak feltételezés!
Addig, amig nem teszik meg, addig senkinek semmi kára nincs belőle.
Ez igaz, ugye?
Aki meg elsíbolta a pénzeket, haverok, s@ggnyalók zsebét tömte, óriási hasznot hozó munkákat adott nekik, milliárdosok lettek, az már tett, megtörtént. Azok a pénzek eltűntek..
Adjak hozzá neveket??
A kérdésedben ott a válasz.
"Lehet , hogy azért mert sokan azt hiszik ,hogy nacionalistának lenni eggyet jelent a fideszességel de ez persze ,hogy nem igaz."
Az emberek fejében manapság a magyar nacionalizmussal kapcsolatban a fidesz vagy a mi hazánk jut eszébe.
13# pontosan ez a baj. De azt nem értem , hogy miért?
Kicsit zavaró amúgy ,hogyha a magyar büszke a hazájára akkor idézek egy gyakori felhasználót aki privátba leírta a nézeteit (írása is hagy kivetnivalót)
" te idióta komolyan azt hiszed hogy Magyarország ér valamit sok náci rasszista fãsz éll itt én takarodtam külföldre sokkal jobb itt és nem a munka miatt hanem mert hánynom kell a magyaroktól. "
Valahogy az ukrán háborúra terelődött a "beszélgetés" bocsánat az én vélemény kifejtésére és az ő egybefüggő valamilye. És ez a válasza született
"Az ukránok milyen jó hogy védik a hazájukat ti magyarok meg szartok rá "
Akkor most mi a fåsz van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!