Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Léteznek nagy összeesküvések,...

Léteznek nagy összeesküvések, vagy mind kamu?

Figyelt kérdés
Illetve van e olyan, amit senki nem akart elhinni, és kiderült, hogy igaz?

2022. okt. 2. 23:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Elektronikához értő műszaki emberek teljesen tisztában vannak azzal a ténnyel, hogy egy normálisan megcsinált LED sohasem ég ki. A kereskedelemben viszont kivétel nélkül kiégő izzópótló LED körték vannak forgalomban. A no-name típusok kb. annyit bírnak mint egy klasszikus volfrámszálas izzó, a márkásabbak lehúznak annyit is mint egy közönséges fénycső.

Akkor - kérdezem én - mivel állunk szemben, ha nem a legmocskosabb fajta nagykapitalista LED-körte összeesküvéssel?

2022. okt. 3. 13:47
 12/20 anonim válasza:
100%

11

Persze, egészségügy dettó.

A részvényesek nem fogják megszavazni gyógymódok kutatását mert elvesztik vele az összes vásárlót.

Élethosszig tartó kezelés? Az már a pénzáramlás tekintetében is kecsegtetőbb.

2022. okt. 3. 14:48
 13/20 anonim ***** válasza:
94%

Én a Great reset körüli indulatokat nem értem például.

Tonnányi valódi, akadémiai értelemben vett forrás van róla, hogy tényleges döntéshozói hatalommal bíró emberek alakítani szeretnének a föld gazdaságán, hogy ne irtsuk ki magunkat a környezeti terhelés miatt, de ha erről egy szélsőjobboldali politikus (akikkel természetesen rengeteg dologban nem értek egyet) elkezdi kiragadni a kezdeményezés szerencsétlenebbül megfogalmazott, vagy tényleg dramatikusabb részleteit, akkor azonnal rásütik, hogy mi, ez csak egy összeesküvés hívő hazug idióta. Miért?

2022. okt. 3. 15:55
 14/20 anonim ***** válasza:
94%

13 vagyok

Erről beszéltem.

Annyit írtam, hogy Great reset, és leszavaztak 50%-ra. Vicc.

2022. okt. 3. 16:51
 15/20 anonim válasza:
81%
A Great Reset az a szemünk láttára megvalósuló össszeesküvés. De sokan ugye még a szemüknek sem hisznek.
2022. okt. 3. 17:47
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

Semmiféle great reset nincs.

Időről időre felbukkan ilyen hülyeség, aztán amikor nincs semmi látszata, szépen elsüllyed...

2022. okt. 22. 21:25
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Bírom az ilyeneket, mint a 16-os.

Elmondják nyíltan az EU vezetői hogy tervezik végrehajtani a Great reset programot, tele volt vele még a tv is, azt még most is vannak, akik el nem akarják hinni.

Durva hogy vannak még ilyen emberek.

2022. okt. 22. 21:31
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

16)

Mi az hogy nincs Great reset?

Tessék, itt egy könyv róla, nem más, mint a World Economic Forum vezetője írta:

[link]

Itt egy videó, ahol III. Károly, az angol király beszél arról, hogy szükség van Great Resetre:

https://www.youtube.com/watch?v=hRPQqfwwuhU

"Semmiféle great reset nincs.

Időről időre felbukkan ilyen hülyeség, aztán amikor nincs semmi látszata, szépen elsüllyed..."

Persze.

2022. okt. 22. 21:50
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Ja, akkor ezen az alapon a harry potter is igaz, mert megjelent könyv formájában? :D
2022. okt. 22. 21:56
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

19-es válaszíróval nem kell foglalkozni, nyilvánvaló hogy trollkodik a válaszaival vagy nyíltan provokál csak.

Jenőke!

Ha az Eu vezető politikusai beszélnek erről nyíltan, akkor kinek kéne még elmondani hogy ezt a programot fogják az emberekre erőltetni?

Még nyílt vitanap is volt Brüsszelben a great reset programról, aznap este még a tv is tele volt vele.

Nagyon komolyan agymosottnak kell lenned, ha még ezt sem látod.

2022. okt. 22. 22:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!