Léteznek nagy összeesküvések, vagy mind kamu?
Elektronikához értő műszaki emberek teljesen tisztában vannak azzal a ténnyel, hogy egy normálisan megcsinált LED sohasem ég ki. A kereskedelemben viszont kivétel nélkül kiégő izzópótló LED körték vannak forgalomban. A no-name típusok kb. annyit bírnak mint egy klasszikus volfrámszálas izzó, a márkásabbak lehúznak annyit is mint egy közönséges fénycső.
Akkor - kérdezem én - mivel állunk szemben, ha nem a legmocskosabb fajta nagykapitalista LED-körte összeesküvéssel?
11
Persze, egészségügy dettó.
A részvényesek nem fogják megszavazni gyógymódok kutatását mert elvesztik vele az összes vásárlót.
Élethosszig tartó kezelés? Az már a pénzáramlás tekintetében is kecsegtetőbb.
Én a Great reset körüli indulatokat nem értem például.
Tonnányi valódi, akadémiai értelemben vett forrás van róla, hogy tényleges döntéshozói hatalommal bíró emberek alakítani szeretnének a föld gazdaságán, hogy ne irtsuk ki magunkat a környezeti terhelés miatt, de ha erről egy szélsőjobboldali politikus (akikkel természetesen rengeteg dologban nem értek egyet) elkezdi kiragadni a kezdeményezés szerencsétlenebbül megfogalmazott, vagy tényleg dramatikusabb részleteit, akkor azonnal rásütik, hogy mi, ez csak egy összeesküvés hívő hazug idióta. Miért?
13 vagyok
Erről beszéltem.
Annyit írtam, hogy Great reset, és leszavaztak 50%-ra. Vicc.
Semmiféle great reset nincs.
Időről időre felbukkan ilyen hülyeség, aztán amikor nincs semmi látszata, szépen elsüllyed...
Bírom az ilyeneket, mint a 16-os.
Elmondják nyíltan az EU vezetői hogy tervezik végrehajtani a Great reset programot, tele volt vele még a tv is, azt még most is vannak, akik el nem akarják hinni.
Durva hogy vannak még ilyen emberek.
16)
Mi az hogy nincs Great reset?
Tessék, itt egy könyv róla, nem más, mint a World Economic Forum vezetője írta:
Itt egy videó, ahol III. Károly, az angol király beszél arról, hogy szükség van Great Resetre:
https://www.youtube.com/watch?v=hRPQqfwwuhU
"Semmiféle great reset nincs.
Időről időre felbukkan ilyen hülyeség, aztán amikor nincs semmi látszata, szépen elsüllyed..."
Persze.
19-es válaszíróval nem kell foglalkozni, nyilvánvaló hogy trollkodik a válaszaival vagy nyíltan provokál csak.
Jenőke!
Ha az Eu vezető politikusai beszélnek erről nyíltan, akkor kinek kéne még elmondani hogy ezt a programot fogják az emberekre erőltetni?
Még nyílt vitanap is volt Brüsszelben a great reset programról, aznap este még a tv is tele volt vele.
Nagyon komolyan agymosottnak kell lenned, ha még ezt sem látod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!