Egy lány miért tud nehezebben bocsánatott kérni mint egy fiú?
Figyelt kérdés
Persze ez nem minden esetben van így stb stb , de a legtöbb kimutatás meg minden alapján egy lány nehezebben kér bocsánatott és nehezebben "alázkodik" meg...Miért van ez így? Hol van itt az egyenlőség?2022. szept. 16. 14:59
1/5 anonim válasza:
A férifak meg hajlamosabbak az agresszióra. Hol van itt az egyenlőség?
2/5 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés, rendes érveket szeretnék
2022. szept. 16. 17:02
3/5 anonim válasza:
Elég baj, hogy nem tudtad értelmezni a választ, de sebaj, elaborálom kicsit.
Ha ez tényleg úgy van, hogy a nők nehezebben kérnek bocsánatot (habár egyáltalán nem figyeltem meg), akkor ez pusztán nemi sajátosság. Ugyanannyi értelme van emiatt az egyenjogúságról nyígni, mint a férfiak rendetlensége vagy agressziója miatt.
4/5 anonim válasza:
Mutass már egy ilyen "kimutatást", légyszi, mert gyors Google keresés nekem pont az ellenkezőjét adja ki.
5/5 anonim válasza:
-Nem tudom, miért de szopni sem akarnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!