Magyarországon mért kedveltebb jobban anglia, mint németország?
A legkevésbé sem lehet általánosítani ebben a kérdéskörben. Ha pl. én választanék, eszem ágában nem lenne Angliában élni. Német szomszédaink, németországi ismerőseink vannak többen.
Szóval ez egyedi, kinek ez, kinek az. Igaz az is, hogy amikor angoloknak dolgoztunk sokkal normálisabb voltak - csak jót tudok mondani róluk - mint a germánok.
Szerintem ezt nem lehet így kijelenteni. De rám például igaz, amit írtál. Egyik ország sem célország számomra, de ha választani kéne, akkor Anglia.
Hogy miért?(nem mindenkire igaz) Angolul tanulok és világ nyelvnek számít, több lehetőség lenne számomra, engem jobban vonz pl.: a történelmét nézve is. Egyszer biztos elmegyek Németországba, de úgy nem tudnék olyan épületet vagy akármit mondani, ami annyira érdekelne. A nyelvet sem tartom szépnek.. egyszerűen engem nem vonz. De ez nem mindenkire igaz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!