Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A magyarok miért nem tudtak...

A magyarok miért nem tudtak soha kiállni magukért?

Figyelt kérdés
Itt soha nem volt semmilyen formában érdekérvényesítés. Maximum 48 vagy 56 de azon kívül nem igazán. Inkább morgunk magunkban de soha nem léptünk fel senki ellen
2022. szept. 3. 07:23
1 2
 1/17 anonim válasza:
47%
Mit kellene tenni?
2022. szept. 3. 07:30
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Zéró tolerancia kellene az emberekben a nemzeti vagyon lopására, a többi magyar ember szenvedésére.
2022. szept. 3. 07:47
 3/17 anonim ***** válasza:
33%
Az én nevembem légyszíves ne beszélj, mert amint végeztem a tanulmányaimmal, elmegyek ebből az országból külföldre, és soha többé nem jövök vissza. Én nem tartozom ehhez az országhoz, csak véletlenül ide születtem.
2022. szept. 3. 10:15
 4/17 anonim ***** válasza:
61%

3# Én a helyedben ezt nem nagyon hangoztatnám sehol!

Még véletlenül sorozatosan megvágnak a vizsgákon, ellehetetlenülsz és majd hirtelen nem érted miért.......

2022. szept. 3. 10:23
 5/17 anonim ***** válasza:
64%

Ebben igazad van, nem is hangoztatom. Titokban tartom a tanárok előtt. A diáktársaimnak sem mondok semmit külföldről.

2022. szept. 3. 10:27
 6/17 anonim ***** válasza:
Rendben de sehol nem írd ki! Ne írd le! (IP stb. stb)
2022. szept. 3. 10:31
 7/17 anonim ***** válasza:

Azért nem szenvedek üldözési mániában...

2022. szept. 3. 10:41
 8/17 anonim ***** válasza:

😜 Én szóltam.......

Apropó, nem tudod holnap milyen idő lesz?

2022. szept. 3. 10:44
 9/17 anonim ***** válasza:
Ez általánosságban a libbantokra jellemzőek,nem hogy összetartás hanem inkább a hátbaszúras jellemzi őket. Lásd szegény Makizajt 3. után.
2022. szept. 3. 11:02
 10/17 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
dehogynem kifekudtek a villamossinekre es alig birtak a rendorok eltakaritani oket
2022. szept. 3. 11:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!