Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Most már szerintetek is...

Most már szerintetek is végleg meghülyültek a Facebooknál?

Figyelt kérdés
Olyan kritériumokat,szankciókat és adatvédelmi szabályzatokat vezettek be és folyamatosan szó szerint nap mint nap basstatják a felhasználókat hogy az már sokkoló. Gondolok itt pl a kötelező FB kétfaktoros védelemre ami megkerülhetetlen ha egyszer valakire ráeröltetik,a folyamatos médiatartalom blokkolásokra és ellenőrzésekre,a felhasználóktól megvonták a közös, csoportos videóklip nézegetéseket is. Az összes olyan videót blokkolják jóformán ami alatt bármilyen zene elhangzik a háttérben.Teljesen megőrültek ezek?? Egyáltalán mit lehetne tenni azon kívül,hogy jönnek a nagy dumával általában minden átlag gondolkodású marha, hogy a "FB" az nem kötelező, nem muszály facebookozni. Mindenki csak ezt hajtogatja.Nincs közösségi megértés és erődemonstráció,hogy egyszer valami ellen összefogjanak a userek és folyamatosan megbombázzák ezeket a diktatórikus szemétládákat,hogy vegyenek vissza már végre magukból.Állandóan a hacker támadásokra és a rosszhiszemű üzleti célú visszaélésekre hivatkoznak,de voltaképpen inkább csak folyamatosan szabályozzák és megfigyelik a felhasználókat és a reakciójukat, ahelyett hogy inkább az FB élmények javítására mennének rá. Egy ekkora cég ellen mint ezek még feljelentést sem lehet tenni.Röhögnek rajta és tojnak rá. Ugyanakkor nem mondhatom meg az összes valós ismerősömnek,hogy mindenki írogasson be a FB-nak és osszák ki a társaságot,vagy mindenki hagyja ott a FB-ot. Nektek egyáltalán milyen eddigi tapasztalataitok vannak mostanában a FB-al, mert mint látjátok én egyre frusztráltabb és idegesebb vagyok ezektől. Ott fogom hagyni ezt a szart,de akkor meg csak a levelezőrendszerben fogom tudni tartani a barátaimmal és az ismerőseimmel a kapcsolatot. Egyáltalán van valami sokkal jobb és barátságosabb közösségi portál alternatíva mint ez? Mi a véleményetek erről a mostani rendszerről,mert szerintem úgy szar ahogy van.

2022. aug. 16. 15:56
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Valóban bocs!! Az nem rossz.Ha más nem végső esetben tényleg az lesz a megoldás. Twitteren kívül még valamit tud valaki?
2022. aug. 16. 18:37
 12/23 anonim ***** válasza:

Rossz a stilusod és igy ne varj sok segitseget senkitol.

Legszivesebben felgyujtanad a facet is ha lehetne.

Nyugodj mar le fafej!

A legtobb embert nem erdekli a te nyomorod es hulyeseged!

A legtobb ember nem foglalkozik olyasmivel amire te keresed a megoldast a facebookon.Leginkabb fenykepmegosztasra,chatelesre es csoportokban valo irogatasra, kapcsolattartasra es informacioszerzesre hasznalja ma mar szinte mindenki a facet.Lehet hogy nem eppen jo hogy igy van de ez van,ez most a divat es ezen sem te sem pedig mas nem fog tudni valtoztatni. Ahhoz millioknak kellene azzal foglalkozni amivel te akarsz nap mint nap.Mar mas az elvaras es mas lett a vilag.Sem a djknek sem pedig mas mediaval foglalkozo embereknek nem kedvez mar ez a vilag.Mindenkinek joforman kilog a segge.A vilagon haboru van es senkit nem erdekel sem a zene,sem mas jellegu bohockodas.Bamuljak a hireket az emberek a sajat csaladjukkal vannak elfoglalva,penzszerzes es a poltika jelenlegi allasa foglalkoztatja oket es a napi megelhetes,nem pedig ez.

2022. aug. 16. 18:48
 13/23 A kérdező kommentje:
Azt gondolod, hogy én ezzel nem vagyok tisztában? De engem ez a kuuuurva FB akkor se szankcionáljon mindenféle hülyeségekkel.Egy fecske nem csinál nyarat ezt is tudom és hiába ugatok nekik,az nem érdekli őket.Éppen ezért akarom elhagyni az egész kócerájt.Nincs ilyen tervem hogy feljelentem a FB-ot. Felgyújtani pedig virtuálisan az a hackerek dolga lesz a közeljövőben.A stílusom pedig olyan amilyen.Kinek a pap,kinek a papné.Szarok rá hogy kinek tetszik vagy kinek nem!! Kénytelen leszek körülnézni máshol,mert úgy látom itt érdemi segítséget senkitől nem kapok,csak a mocskolódást és lehurrogást,erre pedig a FB-on is van lehetőség egymást szopatni és itt a gyakorin is bézdmeg.Ehhez nem kell messzire menni,mert ebben merül ki mindenki tudománya ma amúgy is,hogyan kell lehúzni, lehurrogni és leoltani a másikat.Ne csodálkozzatok bassmeg ha mindenütt utálják egymást az emberek és háború van! Komolyan már vár a végnapot, mikor egy "urva meteorit vagy üstökös széthasítja ezt a tetves bolygót ezzel a sok mocsok fa@sszal együtt,mert mást nem érdemelnek már az emberek.Már csak ez van hátra.Háború van, migráció, diktatúra, koronavírus,majomhimlő,menekülthullám,meg a sz@babaszott kurvy@ anyja,éhiség,energiaválság, globális klímaváltozás,mocskolódás,sz"patás,b@sztatás,legombolás,pénzhajkurászás reggeltől estig. Nem szégyellitek a mocskos gerinctelen szaajba baszott tetves pofátokat!!!??? Hogy a f^aszba számoltok el a lelkiismeretetekkel??.HÁT EZ KELL EZ NEKTEK A KuuURV@a anyátokat f"sszopó férgek!!!! Jó ez nektek,semmit sem lehet tenni ez ellen b"zdmeg,hogy ne ez legyen a téma minden nap??? Ki kellene tényleg menni az utcára és porig rombolni mindent és felgyújtani a városokat ha nem birtok magatokkal!!De még ehhez is gyávák vagytok. Remélem egy k"rva meteorit vagy üstökös kettéhasítja ezt a szarfészket már itt a földön,mert ez már több a soknál amit itt művelnek!!!
2022. aug. 16. 19:14
 14/23 anonim ***** válasza:
34%
Te normális vagy? 😅 nem úgy tűnik...
2022. aug. 16. 19:27
 15/23 A kérdező kommentje:
Normális?? Aki annak vallja magát az alapból hülye!Nálad biztosan több,mert aki ilyet ír arra,amin más bosszankodik és nem érti meg más baját és bánatát és szájal a másikkal,az sem az!! Soha nem is volt az! Dobj megoldást inkább a topikra és ne kötekedj velem;) Megoldást keresek,nem szarakodást és esti csevegőpartnereket!!
2022. aug. 16. 19:37
 16/23 A kérdező kommentje:
Leszarom az egészet,nem kell megoldás,majd megtalálom magam.De ezt a ratyi retek FASZBookot elhagyom a pécsába mert nekem ebből elegem van egy életre.Azért mert a sok birka ott lóg a csoportokban,oldalakon és mindenki csak szövegelésre és magamutogatásra használja,azért én még nem fogok beállni a birka sorba mint a jólfésült hülye gyerekek. Jó hogy retina kódot, vagy pénzt nem kérnek még a belépésért ezek a görények.Sz@rok rá hogy ott dögöljön meg minden és mindenki ahol van!!
2022. aug. 16. 19:48
 17/23 anonim ***** válasza:
Persze, több vagy nálam, épp csak idegrohamot kaptál vagy nem tudom mi tört rád...
2022. aug. 16. 19:48
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Ime egy XxX-es FB felhasználó szomorú története a sok tízezer közül, aki már réges régen elhagyta az oldalt.Mi ebben a csodálkozni való és miért kell ennyire felháborodnod ??,fogalmam sincsen.

Tudod mennyien hagyják el naponta a Facebookot ? Ne kelljen annyi levest meginnod ha átkonvertálnám literbe basszus.

Persze szar a facebook.Sokkal rosszabb mint volt ezt aláírom,de ennyire talán nem kellene kiborulni.Nincs nagyon más alternatíva,mert mindenütt gagyiság van amúgy.Senki sem méltányosságból él és senki nem vállalja fel semelyik művész támogatását és annak jogdíját a különböző zenei vagy filmes, egyéb videóblogos, tévé műsoros és más szerzői jogok megsértése miatt.Sejtem mit szeretnél és mire keresed a problémát, de olyan oldal nincs amivel jól járhatsz.Menj át a twiterre,vagy próbáld meg a Twitchet.Én már segítettem is.Ezt értékeld inkább ;)

2022. aug. 16. 19:59
 19/23 anonim ***** válasza:
Én egy átlagos Facebook felhasználó vagyok, és a felét se értem annak amit összeírtál. Csak azért szólok, mert ezért nem lázadnak a userek. Mert kb használjuk pár vicces mém csoporthoz, feltölteni pár szétretusált képet, hogy irigykedjenek a kutyák, és csak rákattintunk hogy elfogadjuk a sütiket (én kávét is kérek hozzá :D)
2022. aug. 16. 20:12
 20/23 A kérdező kommentje:

1. A levest megenni szokták és nem pedig meginni.

2. Nem vagyok XxX-es, csak egy kib@szottul felháborodott felhasználó,aki napi szinten találkozik a FB nagy testvér gerinctelen szarságaival.

3. Ha a Twitter ezt meg tudja tenni és nem pofázik és nem hergeli a felhasználókat a különböző szerzői jogok miatt, akkor ezt miért nem tudja a FB is átvállalni, egy ekkora hiperszuper, gigantikus company.Hogy ott rohadjanak meg a sporolos gennyládák ahol vannak.Miért nem??

4. Már egy tetves Google-s utcaképet sem lehet megosztani,mert már abba is belekötnek.A multimédiás szarakodás a legkevesebb a buliban.

5.Rákényszerítik a felhasználókat 4500 ismerős felett, hogy a kuuurva telefonjukkal aktiválják az oldalt nap mint nap, ha használni akarják.Hogy ott ássák el magukat a mocskos ingoványban ezek a rohadékok ezzel az új adatvédelmi szabályzataikkal együtt és a kétfaktoros baromságaikkal karöltve.

Szerintetek ez normális??

Egyáltalán mi a faaasznak kellett megvonni a felhasználoktól a csoportos videómegnézést, ebbe mi volt a bántó és kirívó? Amúgy is egy rakat videó van már fent a facebookon.Szerintem ez egy oltári userszopató lépés volt a részükről,mert abszolút élvezetes dolog volt.Ki a francot zavart ez.Akit nem érdekelt, kilépett belőle nem??

Egy csomó dolgot tönkretettek már a facebookon, kinek csípte a szemét pl ez vagy a többi?? A nyuggereknek, a szűk látókörű felhasználóknak,akik nem akarnak színvonalas videóklipeket nézegetni, ami nem Lagzi Lajcsi vagy nem Oláh Ibolya, az már szar??

Szétcseszték az egész facebookot.Egy normális dolgot nem lehet már tenni rajta.A f"sz fog egész nap csoportokba, oldalakba irogatni, lájkolni és szívezni a más szarát és a hülye pics'k fényképeit nézegetni egész nap, non stop 24 órában. Érted?? Itt kimerült a tudás náluk. Akkor írják ki baaazdmeg hogy ez már csak csetelésre és magamutogatásra használható.Mit metáznak ezek?? Elment az eszük?? Ki a faaasznak képzelik ezek magukat,valami földönkívüli szigetcsoportnak,ahol fogva és sakkban tarthatják az embereket és korlátozhatják a média és szólásszabadságot kedvükre?? Hogy ott rohadjanak meg a mocskos kávés billentyűzettel a kezükben és arra verjék a lompos faaaszukat!!

2022. aug. 16. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!