Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A kamionosok miért öltözködnek...

A kamionosok miért öltözködnek úgy mint a csövesek?

Figyelt kérdés

Elég sok pénzt kapnak és mégis papucs+elhízás+mackó+mosdatlanság ruha.

Ehhez képest egy buszsofőr ing, nyakkendő, tisztaság úgy hogy kevesebbet kapnak.

Tisztelet a kivételnek!

2022. aug. 10. 00:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A buszsofőr utasokat szálit.Nem jelenhet meg akárhogy.Náluk gondolom munkahelyi előírás a megfelelő ruházat.
2022. aug. 10. 01:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Kényelemből. Hetekig úton vannak, van, mikor pakolnak, nem vezethetnek öltönyben, mint a tömegközlekedésiek.
2022. aug. 10. 04:31
 3/7 anonim ***** válasza:
80%
A buszsofőr nem jelenhet meg csövesként az utasok előtt. A kamionosokat meg nem figyeli kutya sem. Fizetés alapján meg amúgy sem határozunk meg senkit.
2022. aug. 10. 07:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Sajnos igazad van, én is kamionozok de sose voltak rajtam ilyen csoves ruhák:D de a legtöbben tényleg nem foglalkoznak vele h mit vesznek fel
2022. aug. 10. 09:08
 5/7 anonim ***** válasza:

Azért nem minden kamionos mosdatlan. Nyilván kényelmes ruhában van, mivel egész nap a kamionban rohad. Én se kiskosztümben mennék hosszú útra. És az sem igaz, hogy el vannak hízva, legalábbis nem jobban, mint mások. Az élet minden területén vannak elhízottak.

Persze nem könnyű a helyzetük, nem tudnak bármikor tisztálkodni, nem tudnak bármikor enni valami egészségeset.

Sokaknak egy hosszabb autós utazás is baromi kényelmetlen. Akkor képzeld el, hogy egyfolytában ezt csinálod, és nem egy személyautóval, hanem egy nagy kamionnal.

A buszsofőrök között is van igénytelen, elhízott. Egy ingtől még senki sem lesz ápolt, és igényes.

2022. aug. 10. 09:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha a buszsofőröknél nem lenne előírás az egyenruha és igényesség, a többség ott is csövesen öltözne.
2022. aug. 10. 09:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Mert senkit nem érdekel,hogy miben vezetnek 10000km-et.

Elhìzás=ülőmunka.

Papucs= egyszerűen fel-le vahető.

Macko=itthon én is azt hordok akkor nyilván kényelmes.

Mosdatlanság=nem mindenhol lehet ám mosakodni,akkor mard a lavor ha vitt magával.

Egy kamionos ismerős egy 1hetes turnéra 50l nem ivó vizet vitt magával.

Abbol nem mosakszolmeg minden nap.

2022. aug. 11. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!